Χαλκιδική: Ένταση ανάμεσα στον πατέρα του 19χρονου και υπάλληλο του λούνα παρκ που τραβούσε φωτογραφίες!

Σε εξέλιξη ο τεχνικός έλεγχος που ζήτησε η οικογένεια

Must Read

Στιγμές έντασης επικράτησαν νωρίτερα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής που έχασε την ζωή του ο 19χρονος Γιάννης όταν έπεσε από ένα χαλασμένο παιχνίδι.

Σήμερα στον χώρο πραγματοποιείται έλεγχος από μηχανικούς εταιρείας που δίνει πιστοποιήσεις σε παιχνίδια λούνα παρκ οι οποίοι έφτασαν από την Αθήνα. Στόχος είναι να ελέγξουν το μηχάνημα στο οποίο είχε κάτσει ο άτυχος νεαρός και να διαπιστώσουν την καταλληλότητα του.

Η οικογένεια είχε υποβάλλει αίτημα για έλεγχο το οποίο αρχικά είχε απορριφθεί αλλά μετά δόθηκε το «πράσινο φως» από τον προιστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τους συγγενείς, ο έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι στο λούνα παρκ τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά.

Δείτε βίντεο:

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, στο λούνα παρκ βρίσκονται ο πατέρας και ο θείος του 19χρονου. Οι δύο τους εντόπισαν έναν υπάλληλο της επιχείρησης να βρίσκεται στον χώρο, στον οποίο απαγορεύεται η είσοδος, ο οποίος, όπως υποστηρίζουν, τραβούσε φωτογραφίες για να τις στείλει στον 58χρονο ιδιοκτήτη ο οποίος παραμένει άφαντος από την στιγμή της τραγωδίας. Χρειάστηκε να παρέμβουν αστυνομικοί για να εκτονωθεί η κατάσταση και ο υπάλληλος αποχώρησε.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This