Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Θανάσης Βισκαδουράκης: Παρουσιαστές στην μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού για τον Πρίντεζη

Γιορτή για τον σπουδαίο άσο

Must Read

Με τον Γιώργο Πρίντεζη συμβαίνει το εξής αξιοσημείωτο. Έπαιξε θρυλικό μπάσκετ, κέρδισε τα πάντα σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, δόξα, φήμη (που πιστέψτε μας δεν τον νοιάζουν διότι δεν είναι άνθρωπος που κυνηγά την δημοσιότητα), φυσικά κέρδισε με την αξία του χρήματα, αλλά και κάτι ακόμη. Τον σεβασμό όλων, αν και δηλωμένος οπαδός μίας μεγάλης ομάδας, του Ολυμπιακού. Διότι ποτέ του δεν προκάλεσε.

Γι’ αυτό και η μεθαυριανή μεγάλη εκδήλωση που έχει προγραμματίσει ο Ολυμπιακός προς τιμήν του, αναμένεται φαντασμαγορική. Για όλα όσα πρόσφερε (πιστός) στον Ολυμπιακό, στο ελληνικό μπάσκετ και στην Εθνική, για όσα προσβεύει ως αθλητής και άνθρωπος. «Γιώργο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα», θα του φωνάξουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και έτσι είναι, αυτό ισχύει.

Θα τιμηθεί με το παραπάνω στην βραδιά αφιερωμένη στον ίδιο στο περιθώριο του φιλικού με την Μακάμπι, στο κατάμεστο από 12.000 και πλέον φιλάθλους στο ΣΕΦ. Την εκδήλωση (21.15 το κυρίως μενού) θα παρουσιάσουν δύο «βαμμένοι» Ολυμπιακοί, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό ουδέποτε τον έκανε να βγει εκτός εαυτού με αντιαθλητικές συμπεριφορές ή δηλώσεις. Ακόμη και όταν σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου είχε πει «τι πράμα είναι αυτό, δεν θα μπορούσα να το φορέσω ποτέ» για την φανέλα του Παναθηναϊκού, άπαντες το πήραν, όπως το εννοούσε ο ίδιος. Για πλάκα και σε χιουμοριστικό τόνο. Σεβάστηκε αντιπάλους και τον σέβονται όλοι ακόμη και τώρα εντός κι εκτός μπάσκετ. Ο 39χρονος βετεράνος φόργουορντ αξίζει κάθε χειροκρότημα. Είναι ο αθλητής πρότυπο για χιλιάδες παιδιά. Η οικογένειά του, ο Ολυμπιακός, η Σύρος είναι οι μεγάλες του αγάπες. Για τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα που ξεκίνησε κάποτε από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου τον δρόμο προς την καταξίωση και την καθιέρωση με τους Πειραιώτες (με εξαίρεση δύο σύντομα μπρέικ σε Ολύμπια Λάρισας και Μάλαγα).

Θοδωρής Λινάρδος

Δείτε ακόμη:

Ανδρουλάκης: «Εξαιρετικός παίκτης ο Φουρνιέ για τον Ολυμπιακό, μακάρι να σηκώσει ξανά ελληνική ομάδα την Ευρωλίγκα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This