«Βράζουν» οι υγειονομικοί της Κρήτης: Έβαλαν λουκέτο σε αίθουσα του ΠΑΓΝΗ για να μην γίνει σύσκεψη!

Must Read

Ξεσηκώθηκε ο υγειονομικός κλάδος στην Κρήτη καθώς μπήκε «λουκέτο» στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) στο οποίο θα πραγματοποιούνταν σήμερα σύσκεψη εργαζομένων και γιατρών με στόχο να διαμορφώσουν τις κοινές τους δράσεις.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, Γιώργος Μανουσάκης, μεταξύ άλλων, άφησε «αιχμές» προς την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα στον διοικητή του νοσοκομείου.

«Είναι φανερό ότι το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση και οι ακόλουθοι της (διοίκηση ΥΠΕ, διοικήσεις νοσοκομείων) έχουν ενοχληθεί από τις δράσεις και τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων των νοσοκομείων της Κρήτης και κάνουν ότι μπορούν για να τους τρομοκρατήσουν (σύμφωνο εχεμύθειας συμβασιούχων, ανακοινώσεις διοικήσεων ενάντια στα σωματεία, μη παραχώρηση αμφιθεάτρου)».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μανουσάκη:

«Η πόρτα με το λουκέτο είναι του αμφιθεάτρου του ΠΑΓΝΗ.

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χαλκιαδάκης την κλείδωσε για να μη γίνει εκεί η παγκρήτια σύσκεψη σωματείων εργαζομένων νοσοκομείων και ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών με θέμα το συντονισμό κοινών δράσεων.

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ ζήτησε επίσημα το αμφιθέατρο για να γίνει εκεί η παγκρήτια σύσκεψη (όπως έχει γίνει δεκτή εκεί πολλές φορές στο παρελθόν) αλλά αυτή τη φορά ο διοικητής του νοσοκομείου αρνήθηκε να το παραχωρήσει. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει η συνάντηση στο γραφείο του σωματείου όπου ο χώρος είναι μικρός με αποτέλεσμα οι μισοί σχεδόν από τους συμμετέχοντες να είναι όρθιοι σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

Είναι φανερό ότι το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση και οι ακόλουθοι της (διοίκηση ΥΠΕ, διοικήσεις νοσοκομείων) έχουν ενοχληθεί από τις δράσεις και τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων των νοσοκομείων της Κρήτης και κάνουν ότι μπορούν για να τους τρομοκρατήσουν (σύμφωνο εχεμύθειας συμβασιούχων, ανακοινώσεις διοικήσεων ενάντια στα σωματεία, μη παραχώρηση αμφιθεάτρου).»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This