US Open: Αποθέωση για τον «Βασιλιά» Φέντερερ!

Πόλος έλξης ο θρυλικός Ελβετός

Must Read

Οι λαμπεροί επισκέπτες είναι καθημερινό φαινόμενο στο US Open, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης μια πολύ ιδιαίτερη ορφή του τένις έκανε αισθητή την παρουσία της στο Arthur Ashe!

Ο κατά πολλούς κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ, βρέθηκε στις εξέδρες του κεντρικού court στο National Tennis Center και παρακολούθησε τη βραδινή αναμέτρηση του Γκιγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Φράνσις Τιαφό.

Μόλις η κάμερα “έπιασε” τον Βασιλιά στις κερκίδες, ακολούθησε πανζουρλισμός από τους θεατές, που λατρεύουν σαν Θεό τον Ελβετό αστέρα. Ο μυθικός Φέντερερ ολοκλήρωσε την μαγική του καριέρα με 20 Grand Slams, πέντε εκ των οποίων στη Νέα Υόρκη και είναι ο τελευταίος τενίστας που έχει υπερασπιστεί τον τίτλο του στο US Open (2008).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This