Far West στο Μιλάνο: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα – Σύρραξη νεοφασιστών, οπαδών της Ίντερ και θανάσιμος τραυματισμός

Στην ενέδρα πέθανε ακαριαία ο 36 χρονος Aντόνιο Μπελόκο, κληρονόμος της φατρίας Ροζάρνο, της μαφίας της Καλαβρίας

Must Read

Τρόμος αλά ιταλικά! Ενέδρα θανάτου και σκηνές φαρ ουέστ στο Μιλάνο! Ένας 36χρονος άνδρας, ο Antonio Bellocco μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον αρχηγό των οπαδών της Ίντερ, Andrea Beretta (49 ετών), στο via Nino Besozzi στο Cernusco sul Naviglio το πρωί της Τετάρτης. Μακελειό δίχως προηγούμενο στην Ιταλία. Γίνεται λόγος ακόμη και για εμφύλιο μεταξύ των Ultras της ομάδας.

Ο δολοφόνος, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι, μεταφέρθηκε με κίτρινο κωδικό στο νοσοκομείο San Raffaele, όπου τον μπλόκαρε η αστυνομία. Για δολοφονία, που απειλεί να πυροδοτήσει έκρηξη βίας μεταξύ στοιχείων του οργανωμένου εγκλήματος, προειδοποιεί ο ιταλικός Τύπος, σχετικά με την άγρια συμπλοκή, ανατολικά του Μιλάνου.

Διαδοχικοί πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από αίθουσα πυγμαχίας, στέκι των οπαδών της Inter, αλλά και των νεοφασιστών της Casa Pound. Στην ενέδρα πέθανε ακαριαία ο 36χρονος Antonio Bellocco, κληρονόμος της φατρίας Ροζάρνο, της μαφίας της Καλαβρίας, ενώ τραυματίστηκε ο ηγέτης των οπαδών της Ίντερ, Beretta.

Ο τελευταίος επέστρεψε στο Μιλάνο τον τελευταίο χρόνο και μέσα στο διάστημα αυτό, εκμεταλλευόμενος τις επαφές του, επιχείρησε να πάρει τα «ηνία» στα «κυκλώματα» από τον Beretta. Η προσπάθειά του αυτή, φημολογείται πως ήταν η αιτία της έντασης μεταξύ των δύο ανδρών.

Οι δυο τους βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και άρχισαν να λογομαχούν, με τον Bellocco να βγάζει όπλο και να πυροβολεί τον Beretta, ο οποίος αν και τραυματισμένος, χρησιμοποίησε το μαχαίρι που είχε πάνω του και το κάρφωσε δύο φορές στον λαιμό του 26χρονου, ο οποίος πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός έφερε τραύματα από μαχαίρι και ο 49χρονος έχει τραυματιστεί από σφαίρα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διευκρινιστούν τα ακριβή κίνητρα, διότι αρχικά πολλοί πίστευαν ότι ο καυγάς σχετίζεται με αμιγώς ποδοσφαιρικά ζητήματα. Με την αιματηρή συμπλοκή που αφορά τους τιφόζι των «νερατζούρι» να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε επίσης:

Συγκλονίζει ο 17χρονος που έσφαξε την οικογένειά του στο Μιλάνο: «Μαχαίρωσα τον πατέρα μου ενώ μου ζητούσε βοήθεια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This