Νέα Μάκρη: Αύριο απολογούνται ο γιατρός και η σύντροφός του που έβαζαν φωτιές – Δεν έχει βρεθεί ακόμα ο 17χρονος

Αρνούνται τις κατηγορίες

Must Read

Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή ο 60χρονος ορθοπεδικός και η 50χρονη σύντροφός του στους οποίους πέρασαν χθες χειροπέδες οι αστυνομικοί για μπαράζ εμπρησμών στη Νέα Μάκρη σε υπαίθριους χώρους κοντά στο σπίτι τους.

Μέχρι αύριο κρατούνται στα αστυνομικά τμήματα Μεταμόρφωσης και Χολαργού.




Την ίδια στιγμή, αναζητείται ο ανήλικος γιος της 50χρονης ο οποίος φέρεται να έβαλε δύο φωτιές την περασμένη Κυριακή κοντά στο σπίτι που μένει η οικογένεια.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, η οικογένεια είχε συγκρουστεί με τρεις γείτονες και γι’αυτό έβαζαν τις φωτιές με γυμνή φλόγα! Μάλιστα, από υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνεται πως ο 60χρονος τουλάχιστον δύο φορές  που εκδηλώθηκε φωτιά, μετακίνησε το όχημά του, το οποίο είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του. Τον 17χρονο γιο της 50χρονης έχει αναγνωρίσει γείτονα ο οποίος ειπε πως τον είδε να βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα.




Ο γιατρός αιτιολόγησε την απομάκρυνση του οχήματος, ενώ για τις φωτιές κατέθεσε πως δεν ξέρει τίποτα και πως όταν εκδηλώθηκαν ο ίδιος κοιμόταν. Τις κατηγορίες αρνείται και η σύντροφός του.




(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη γιατρός και η σύντροφός του για εμπρησμούς στην Νέα Μάκρη – Αναζητείται 17χρονος

Δίκη για το Μάτι: Συγκλόνισε πυροσβέστης που έχασε γυναίκα και μωρό στην φωτιά – Η απάντηση του όταν ρωτήθηκε «τι πήγε στραβά»

Φωτιά σε σπίτι στο Μενίδι – Μάχη έδωσαν ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσουν 65χρονη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This