Ναυάγιο Bayesian: Εφιαλτικός ο θάνατος τεσσάρων επιβατών – Τι έδειξαν οι νεκροψίες

Αύριο θα γίνουν οι νεκροψίες του Μάικ Λιντς και της κόρης του

Must Read

Μαρτυρικός φαίνεται πως ήταν ο θάνατος που επεφύλασσε η μοίρα στους τέσσερις από τους συνολικά επτά επιβάτες του πολυτελούς σκάφους Bayesian το οποίο βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Παλέρμο της Σικελίας.

Σύμφωνα με την La Repubblica, μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι νεκροψίες στις σορούς τεσσάρων επιβατών, του 70χρονου προέδρου της Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, της συζύγου του, Τζούντι, του δικηγόρου, Κρις Μορβίλο και της συντρόφου του Νέντα.

Όπως έδειξε η διαδικασία, στις σορούς δεν βρέθηκαν ίχνη τραυματισμών αλλά ούτε και νερό στους πνεύμονες τους, ούτε στην τραχεία τους. Όπως φαίνεται η αιτία θανάτου ήταν ο λεγόμενος ξηρός πνιγμός.

Σύμφωνα με την πηγή, οι τέσσερις μαζί με τον Βρετανό επιχειρηματία, Μάικ Λιντς,  οι οποίοι βρέθηκαν σε μια καμπίνα στην αριστερή πλευρά του σκάφους, πέθαναν μαρτυρικά αφού κατανάλωσαν το οξυγόνο στον θύλακα αέρα που είχε δημιουργηθεί κατά τη βύθιση του σκάφους!

Τα θύματα της ναυτικής τραγωδίας δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο κατάστρωμα έγκαιρα αφού παγιδεύτηκαν στις καμπίνες, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα. Ο αέρας είχε γίνει τοξικός από την βύθιση του σκάφους με αποτέλεσμα να γεμίσει η καμπίνα με διοξείδιο του άνθρακα και να ξεψυχήσουν πριν η καμπίνα γεμίσει με νερό!

Αύριο θα γίνουν οι τελευταίες δύο νεκροψίες, στις σορούς του Μάικ Λιντς και της 18χρονης κόρη του, Χάνα.

Δείτε επίσης:

Ναυάγιο στη Σικελία: Τι κατέθεσε μέλος του πληρώματος για τον καπετάνιο του πολυτελούς γιοτ Bayesian

Ναυάγιο στη Σικελία: Συγκλονίζει ο δύτης που βρήκε τη 18χρονη Χάνα: «Θα έπρεπε να γράφει σημαντικές σελίδες της ζωής της»

Ναυάγιο στη Σικελία: Δύο μέλη του πληρώματος στο κάδρο των υπόπτων – «Έσωσα όσους περισσότερους μπορούσα, δεν το έσκασα», λέει ο καπετάνιος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This