ΓΑΠ in love… φόρα παρτίδα – Η «μικρή Ολλανδέζα» έκλεψε την παράσταση στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Από τον έρωτα με την πρώτη ματιά το 2014 στη Σκιάθο και τη «φωλίτσα» στον Μαραθώνα, στο Ζάππειο χωρίς πια κρυφτό από τα φλας - Η «μικρή Ολλανδέζα» Γουέντι Κόνελι που έκλεψε την παράσταση στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου στη γιορτή για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Must Read

«Φύσηξε έρωτας βοριάς» στο Ζάππειο και στη γιορτή για τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Γιώργος Παπανδρέου «νομιμοποίησε», «με δόξα και τιμή», στα αδηφάγα μάτια των συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ, την αγαπημένη του Γουέντι Κόνελι…

Στα χνάρια του πατέρα του και ιδρυτή του κόμματος, ο υιός και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, «full in love», απηύθυνε τον χαιρετισμό του έχοντας στις πρώτες σειρές των καθισμάτων καρφωμένο το λάγνο βλέμμα της συντρόφου του Γουέντι Κόνελι πάνω του. Τολμηρός όπως και ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου, εμφανίστηκε στην εκδήλωση με τη σύντροφό του, αδιαφορώντας για τα σχόλια των παρευρισκομένων, που δεν ήταν και λίγα…

Στην ουσία, η Γουέντι στέκεται πρώτη φορά στο πλάι του, σε τέτοιου βεληνεκούς πασοκική μάζωξη! Πρώτη φορά, δηλαδή, ο πρώην πρωθυπουργός «νομιμοποιεί» δημοσίως τη σχέση του με την Ολλανδέζα γυμνάστρια, σε μια τέτοια ιδιαίτερη ημέρα για το κόμμα του, που γιόρταζε τα 50 χρόνια παρουσίας του στο πολιτικό σύστημα.

Είχε εμφανιστεί ξανά δημοσίως η Γουέντι Κόνελι, το 2019, πάλι σε εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην Πάτρα, αλλά τότε ούτε το κοινό ήταν ίδιο ούτε η εκδήλωση τόσο σημαντική σε επίπεδο στελεχών.

Τα γαλάζια μάτια της Ολλανδέζας, με το κοντό ανδρικού στιλ μαλλί, λοιπόν, δεν έφυγαν στιγμή από τον Γιώργο όση ώρα εκείνος μιλούσε από το βήμα του Ζαππείου για το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του.

Με θαυμασμό χειροκροτούσε τον σύντροφό της, κι αν κανείς τούς παρατηρούσε, θα έβλεπε καθαρά ότι όντως «ο έρωτάς τους» δεν κρύβεται…

Φυσικά, ούτε οι ίδιοι θέλησαν ποτέ να τον κρύψουν, όμως στα 10 χρόνια γνωριμίας τους έχουν κάνει μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού δημόσιες εμφανίσεις.

Οι πρώτοι ψίθυροι γύρω από τη φημολογούμενη σχέση του Ελληνα πολιτικού με την καλλίγραμμη Ολλανδή γίνονται πρωτοσέλιδο τον Ιανουάριο του 2015, για να μετατραπούν στη συνέχεια σε βροντερές φωνές, με απόηχο την αποχώρησή του από τη συζυγική κλίνη. Ο χωρισμός του από την πρώην σύζυγό του Αντα Παπαπάνου ταράζει την κοσμική Αθήνα, αν και, όπως συζητήθηκε πολύ αργότερα, δεν ήταν η Γουέντι η αιτία της διάλυσης του γάμου τους. Το ζευγάρι μετά τις πολιτικές αποτυχίες του Παπανδρέου και τις συνέπειές τους είχε προβλήματα στη σχέση του, που οδήγησαν στην τελική διάσταση.
Ο Γιώργος εγκαταλείπει λοιπόν την Αντα και μετακομίζει σε παραλιακό σπίτι, στον απομονωμένο παραθαλάσσιο οικισμό Δικαστικά στην περιοχή του Μαραθώνα, εκεί όπου ο φακός τον πρωτοπιάνει στην «παράνομη σχέση του».

Το καλοκαίρι του 2014 συναντά στη Σκιάθο, όπου έκανε διακοπές, πρώτη φορά την 50χρονη τότε Ολλανδή με τα σπαστά ελληνικά και το γυμνασμένο κορμί.Η Γουέντι Κονέλι δεν είναι μια απλή τουρίστρια, αλλά σχεδόν μόνιμη κάτοικος της Σκιάθου, αφού έχει αγοράσει μαζί με τον πρώην σύζυγό της μια μεγάλη έκταση στην περιοχή Κατσαρού, όπου έχτισε τη βίλα της. Λίγα χρόνια αργότερα ο γάμος της διαλύεται, αλλά η αγάπη της για τη Σκιάθο παραμένει. Ολα της τα καλοκαίρια τα περνάει εκεί, παρέα με τις δύο κόρες της, την Ελενα και τη Μελίνα.

Ο Παπανδρέου και η Ολλανδή personal trainer, με το που συναντιούνται, ερωτεύονται αμέσως. Αλλωστε έχουν πολλά κοινά: λατρεύουν και οι δύο την άθληση, αγαπούν την Ιστορία, ακούν την ίδια μουσική κι αρέσκονται να περνούν ώρες ατέλειωτες κολυμπώντας στη θάλασσα.

Το τέλος εκείνων των διακοπών σηματοδοτεί την αρχή ενός μεγάλου έρωτα.Ο πρώην πρωθυπουργός από τους πρώτους κιόλας µήνες της γνωριµίας τους είχε δείξει ότι η σχέση αυτή είναι σοβαρή. Πριν από κάποια χρόνια, μάλιστα, αποφάσισαν να μείνουν μαζί και µετακόµισαν στο Παλαιό Φάληρο, όπου μαζί τους διαμένει και η μητέρα του Γιώργου, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, που είναι 100 ετών σήμερα. Τώρα πώς η Γουέντι συμβιώνει με την πεθερά της, που είναι 100 χρονών, στο ίδιο σπίτι είναι απορίας άξιο…Τη Γουέντι, πάντως, με τα χρόνια αποδέχτηκαν πλήρως και έχουν καλές σχέσεις μαζί της και τα παιδιά του Γιώργου Παπανδρέου.

«Ποιος ξέρει, ίσως, αν ερωτευτώ παράφορα στα 70 μου, μπορεί και να ξαναπαντρευτώ» έλεγε και ξανάλεγε παλαιότερα ο πρώην πρωθυπουργός, που καθώς μεγαλώνει ταυτίζεται όλο πιο πολύ με συμπεριφορές του πατέρα του, Ανδρέα. Κι εκείνος σε ηλικία 70 ετών παντρεύτηκε τη Δήμητρα Λιάνη. Σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός περπατάει στα 72 του, αλλά για την οικογένεια Παπανδρέου ο έρωτας, σε αντίθεση με την πολιτική, δεν έχει ποτέ ημερομηνία λήξεως…

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Με τη σύντροφό του στα γενέθλια για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This