Αυτή την ώρα η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη – Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του

Ποιοι έδωσαν το παρών στο «τελευταίο αντίο»

Must Read

Μέσα σε κλίμα θλίψης τελείται αυτή την ώρα η κηδεία του ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 75 ετών μετά από χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Στο κοιμητήριο Ζωγράφου για να πουν το ύστατο χαίρε στον καλλιτέχνη βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι και πλήθος συναδέλφων του.

Δείτε βίντεο:




Το παρών έχουν δώσει μεταξύ άλλων, η Ελένη Ράντου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Κυρίτσης και η Άντζελα Γκερέκου. Δεν θα μπορούσε να λείπει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού,Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και βρισκόταν πολύ κοντά με την τελευταία σύντροφο του αγαπημένου ηθοποιού. 




«Μικρότερος εγώ, αλλά ο Δάνης νέος, εσωτερικά και εξωτερικά, παρέμεινε νέος μέχρι το τέλος και όμορφος. Ήταν ένας συγκλονιστικός φίλος, ευγενής, με διαφορετικότητα και γενναίος μέχρι τέλους», είπε ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε:

«Σήμερα θα αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη, τον ζήσαμε, τον αγαπήσαμε, τον λατρέψαμε. Ένα τεράστιο ταλέντο, μάθαμε από αυτόν πάρα πολλά, το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Να είναι καλά εκεί που είναι, ησύχασε η ψυχούλα του».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ο Δάνης… ταξίδεψε στ’ αστέρια

Το συγκινητικό αντίο της Τάνιας Τσανακλίδου στον Δάνη Κατρανίδη: «Ευχαριστώ που υπήρξες σαν αδελφός μου»

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι, το κεφάλαιο Αλίκη Βουγιουκλάκη και η τελευταία παράσταση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This