ΜΚΟ, δουλέμπορος και παράνομοι μετανάστες σε αγαστή συνεργασία;

Must Read

Στην περιοχή της Πλάκας στο νησί της Λήμνου, εντοπίστηκαν από τις ελληνικές Αρχές 32 παράτυποι μετανάστες (118 μόνο την τελευταία εβδομάδα στην περιοχή), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Αγροτικό Ιατρείο Παναγιάς. Εικόνα που δυστυχώς έχει καταντήσει συνηθισμένη στα νησιά της παραμεθορίου, στα νησιά που βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία στη χώρα μας.

Το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες αφίξεις ωστόσο, εντοπίζεται και αλλού.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από τους «κυνηγημένους» ως επιβεβαίωση (;) της  άφιξής τους στο νησί, δείχνουν και την ελληνική σημαία αλλά και πλάνα από το Αγροτικό Ιατρείο, αναφέροντας όπως σημειώνει ο χρήστης του Twitter «Σταυροφόρος» και το όνομα του διακινητή τους!

Κίνηση που έγινε προφανώς, σύμφωνα με το σχόλιο, για να αποδεσμευτούν τα χρήματα της πληρωμής του από τους μεσάζοντες!

Για την άφιξη των παράνομων μεταναστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άνδρες νεαρής ηλικίας όπως διακρίνεται στο βίντεο, είχε φροντίσει να ενημερώσει… τάχιστα μια γερμανική ΜΚΟ, κάνοντας λόγο για «εγκλωβισμένους» που χρήζουν «άμεσης βοήθειας».

Το ερώτημα είναι, πώς η ΜΚΟ γνώριζε ταυτόχρονα για την άφιξη, ενώ πρόκειται ξεκάθαρα για δουλεμπορία;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να πληρωθεί ο διακίνητης, αλλά μην ξεχάσουμε τις μίζες στο κύκλωμα εντός της χώρας. Διάφοροι κρατικοί λειτουργοί χαμηλά αλλά και υψηλά ιστάμενοι είναι απαραίτητοι για την ομαλή εξέλιξη. Κάποιοι από τα ανώτατα κλιμάκια μάλιστα, αυτά που καθορίζουν πολιτικες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This