Η άπατρις πολιτική τάξη χορηγός της μεγάλης Ακροδεξιάς

Τι νομίζετε ότι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, οι αξιωματικοί μας και οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, όταν διαπιστώνουν ότι το πολιτικό σύστημα απαρνείται την εθνική μας ταυτότητα και προβαίνει σε ασκήσεις δουλοπρέπειας στους γείτονες;

Must Read

Μελετώ αυτόν καιρό μετά μεγάλης προσοχής όλες τις αναλύσεις για την εκτίναξη της εκλογικής επιρροής της «Ακροδεξιάς» σε όλη την Ευρώπη: στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ιταλία, εσχάτως και στην πατρίδα μας.

Το εγχώριο σύστημα που δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία καταθέτει την απορία του για την έξαρση της αντισυστημικής ψήφου σε κόμματα που κινούνται δεξιά και αριστερά του πολιτικού άξονος και εκφράζει τον φόβο ότι μπορεί, όπως πάμε, να επιστρέψουμε στις πλατείες των «Αγανακτισμένων» του 2011. Κτυπά καμπανάκι για την ψήφο στον Βελόπουλο, στη Λατινοπούλου, στην Κωνσταντοπούλου, στη ΝΙΚΗ.

Κανείς όμως δεν ρωτά και κυρίως δεν αναζητά τι γεννά την αθρόα διαμαρτυρία. Κανείς δεν ψάχνει να βρει σε τι οφείλεται η τεράστια μαύρη τρύπα που έχει ανοίξει σαν κρατήρας στην καρδιά του πολιτικού συστήματος, με συνέπεια Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να αθροίζουν μόλις 39% όλοι μαζί, όσο ο ένας το 2023 (χωρίς την αναγωγή). Το μόνο που ακούμε καθημερινώς είναι το υποκριτικό γοερό τους κλάμα για τους «κινδύνους που αντιμετωπίζει η δημοκρατία από την επέλαση των ναζί». Τους οποίους κάποτε «εξαφάνισαν» βάζοντάς τους φυλακή. Και, ως γνωστόν, από τότε που μπήκε ο Μιχαλολιάκος φυλακή η δημοκρατία έπαψε να απειλείται, το πολίτευμα ανθεί, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Εξηγήσεις όμως υπάρχουν για τη νέα «εκτροπή» του εκλογικού σώματος. Ιδού μερικές: Θέματα που το τρέχον πολιτικό σύστημα θεωρεί ασήμαντα και τα προσπερνά εκατομμύρια πολίτες τα θεωρούν σημαντικά για τη ζωή τους και εξεγείρονται.

Δύο παραδείγματα: Η φωτογραφία της ντροπής του Ελληνα ανώτατου αξιωματικού, ο οποίος διετάχθη να εκπροσωπήσει την Ελληνική Δημοκρατία στην εκδήλωση της «Νίκης» στη Σμύρνη της Τουρκίας, όπου εορτάζονται η δολοφονία και ο ξεριζωμός των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τον Κεμάλ. Την αποκάλυψε το site Millitaire.gr και την έκανε δύο συνεχείς μέρες πρώτο θέμα η «δημοκρατία». Τι εντύπωση νομίζετε ότι έκανε στους δεκάδες προσφυγικούς συλλόγους (που έχουν μέλη τους που έζησαν την τραγωδία) αυτή η απαράδεκτη φωτογραφία; Τι θα λένε από εκεί ψηλά που βρίσκονται όσοι έβλεπαν το εθνόσημο με τη γαλανόλευκη να υποβάλλει τα σέβη του στους σφαγείς τους; Τι θα λένε τα παιδιά και τα εγγόνια τους στα οποία μεταλαμπάδευσαν τις μνήμες; Τι εντύπωση νομίζετε ότι έκανε αυτή η φωτογραφία του συναδέλφου τους αξιωματικού στους χιλιάδες άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων;

Αλήθεια, λέμε και «ευχαριστώ» για τη Γενοκτονία των κατοίκων της Μικράς Ασίας στο πλαίσιο των καλών δημοσίων σχέσεων με τους γείτονες; Αυτό κάνουμε; Ηταν που ήταν οι άνθρωποι ζαλισμένοι από τα νέα ότι οι άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού είχαν ρητή εντολή αδρανείας όταν οι Τούρκοι παραβίασαν την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην Κάσο το καλοκαίρι, ήρθε αυτό και τους αποτελείωσε. Και τι νομίζετε ότι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, οι αξιωματικοί μας και οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, όταν διαπιστώνουν ότι το πολιτικό σύστημα απαρνείται την εθνική μας ταυτότητα και προβαίνει σε ασκήσεις δουλοπρέπειας στους γείτονες; Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι αυτοί θα πάνε στην κάλπη, αν πάνε, να ψηφίσουν Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ή ότι θα ψηφίσουν εκείνο που κάποιοι υποτιμητικά αποκαλούν και στην Ελλάδα «Ακροδεξιά»; Μα αν τους προκαλούν έτσι καταπρόσωπο, Ακροδεξιά θα ψηφίσουν, αγαπητοί. Ακροδεξιά. Και δεν θα φταίνε καθόλου. Η άπατρις πολιτική μας τάξη, το μεγαλύτερο άκρο των προκλήσεων, θα τους έχει σπρώξει κατά κει.

Παράδειγμα δεύτερο: Η εξέγερση των Ελλήνων γονέων κατά του μαθήματος της «σεξουαλικής αγωγής» που προπαγανδίζει την ομοφυλοφιλία, τη θέση ότι το φύλο του παιδιού μετά τη γέννησή του δεν είναι οριστικό και άλλα πολλά αφύσικα. Ολον αυτόν τον κόσμο τον προκάλεσαν τον χειμώνα με τον γάμο. Τον εξαφάνισαν από τα ΜΜΕ, τον λοιδόρησαν, δεν του έδωσαν βήμα, προεξόφλησαν ότι το θέμα θα ξεχαστεί κ.λπ.

Και παρά το γεγονός ότι ο κόσμος τούς τιμώρησε βαριά στην κάλπη, συνεχίζουν με τα ίδια μυαλά. Σήμερα παριστάνουν ότι είναι περίπου φυσιολογικό που στις πρώτες μετρήσεις τα ποσοστά τους «καρφώθηκαν» στα ίδια περίπου ποσοστά και λίγο παρακάτω (27%) από τις ευρωεκλογές και εμμένουν. Εισάγουν το φιλοΛΟΑΤΚΙ μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, με συνέπεια νέο γύρο αντιδράσεων. Από τους γονείς αυτή τη φορά, που δεν συμβιβάζονται με τις ανωμαλίες που θέλει να διδάξει το Ινστιτούτο Παιδαγωγικής Πολιτικής στα μικρά παιδιά. Τι λέτε ότι θα κάνουν οι γονείς αυτών των παιδιών την επομένη φορά που θα πάνε να ψηφίσουν, όταν το πολιτικό σύστημα τους γυρίζει την πλάτη και αποξενώνεται από αυτούς; Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν ή… «Ακροδεξιά»; Οποιος παρακολουθεί τις αμαρτίες του συστήματος μέρα με τη μέρα γνωρίζει λοιπόν άριστα ότι η ψήφος της Ακροδεξιάς είναι αποκλειστικό δημιούργημα μιας απάτριδος και αναίσθητης πολιτικής τάξης.

Την υπογραφή της φέρει ο νέος συσχετισμός δυνάμεων. Οι πραγματικοί ναζί είναι αυτοί που θέλουν να επιβάλουν στον λαό μας πράγματα ξένα προς την ταυτότητα και την κουλτούρα του. Δεν τρελάθηκε ο φιλήσυχος κόσμος που ψήφιζε μέχρι χθες συστημικά κόμματα, απλώς τον προκαλούν κάθε μέρα. Και σε συνδυασμό με το ρεκόρ δυσαρέσκειας που καταγράφει έρευνα του ΟΟΣΑ για τις συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα αυτό εξηγεί άριστα γιατί χιλιάδες πολίτες «ανεβαίνουν στο βουνό» και αρχίζουν αντάρτικο κατά του πολιτικού συστήματος.

Οταν το σημερινό κυματάκι γίνει θεόρατο ρεύμα, όπως στη Γερμανία, να μην κάνουν πάλι τους ξαφνιασμένους οι δημιουργοί του. Ας δουν ξανά τη φωτογραφία του εξευτελισμού μας στη Σμύρνη. Ας διαβάσουν το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Ας διαβάσουν ότι στον νέο ορισμό της οικογένειας που περιέχεται πονηρά στον νέο νόμο για την ενδοοικογενειακή βία περιλαμβάνεται (στην οικογένεια!) και ο… περιστασιακός σύντροφος. Ισως τότε καταλάβουν. Και αν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποκλείστηκαν χωριά από την άγρια κακοκαιρία στη βόρεια Ιταλία

Βαρύ κύμα κακοκαιρίας πλήττει την βόρεια Ιταλία, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.Στο Μιλάνο έσπασε τα φράγματα ο ποταμός Σέβεζο. Ο ποταμός...

More Articles Like This