Ξόρκια εναντίον πραγματικότητας

Τα «φιλελεύθερα» κόμματα δεν υπερασπίζονται τις ταυτότητες των κρατών-μελών, δεν υπερασπίζονται τη χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης μαζί με την ελληνική και ρωμαϊκή κληρονομιά της

Must Read

Η αριστερίλα έχει προκαλέσει ανήκεστες εγκεφαλικές βλάβες σε μέρος του πολιτικού και δημοσιογραφικού προσωπικού. Απόδειξη η στάση τους απέναντι στις γερμανικές εκλογές. Τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με ξόρκια και κατάρες. Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν πιο πολύ να εκφράζουν την απέχθειά τους για την εκλογική πρωτιά της γερμανικής «ακροδεξιάς» στη Θουριγγία και τη Σαξονία, παρά για τις αιτίες της αντιλαθρομεταναστευτικής, ταυτοτικής και αντι-woke ψήφου. Οταν η αριστερίλα έχει χεσμένη τη φωλιά της, γιατί έχει η ίδια δημιουργήσει το πρόβλημα, το ρίχνει στον ανορθολογισμό, στην ηθικολογία και την κινδυνολογία, κολλώντας ταμπέλες.

Στη Γαλλία καίγονται κάθε τόσο εκκλησίες, σε όλη την Ευρώπη φανατικοί μουσουλμάνοι κάνουν απρόκλητες επιθέσεις με μαχαίρια σε αθώους πολίτες, στη Σουηδία μαντέψτε ποιοι είναι οι πρωταθλητές των βιασμών, το Ισλάμ επελαύνει, φανατικοί μουσουλμάνοι, σε μια επίδειξη δύναμης, ενώ έχουν τόσα τζαμιά, προτιμούν να κλείνουν τους δρόμους και τις πλατείες για να προσευχηθούν, κόβοντας την κυκλοφορία, ενώ φανατικοί ιμάμηδες κηρύσσουν τη βία, υπόσχονται εξισλαμισμό και άλωση της Ευρώπης στις επόμενες δεκαετίες, ενώ σε μια παράδοξη αυτοκτονική συμμαχία, η αριστερά και η χαζοδεξιά, τουτέστιν οι ψευτοφιλελεύθεροι χρήσιμοι ηλίθιοι των διακινητών και των ισλαμιστών, σιγοντάρουν την ολική έκπτωση και παρακμή της Ευρώπης. Τα «φιλελεύθερα» κόμματα δεν υπερασπίζονται τις ταυτότητες των κρατών-μελών, δεν υπερασπίζονται τη χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης μαζί με την ελληνική και ρωμαϊκή κληρονομιά της.

Η διαταραγμένη αριστερίλα, πάσης απόχρωσης, επιτίθεται με άσβεστο μίσος στην εθνική ταυτότητα και στον Χριστιανισμό, έχοντας ακόμη μεγαλύτερο μίσος για την παραδοσιακή οικογένεια. Τα συστημικά κανάλια, που αναλύουν την «άνοδο της Ακροδεξιάς» στην Ευρώπη, είδατε να μιλούν γι’ αυτά; Δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι, που να μην κατανοούν τι συμβαίνει, την αληθινή αιτία για την οργή των Ευρωπαίων πολιτών. Στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. είναι απολύτως ελεύθερος και ασύδοτος ο ρατσισμός κατά των Χριστιανών, λευκών, Ευρωπαίων, ετεροφυλόφιλων, κατά της παραδοσιακής οικογένειας, αλλά έχει ποινικοποιηθεί η κριτική στο Ισλάμ, στη λαθρομετανάστευση, στην επιθετική ασυδοσία των βαρεμένων Ιεχωβάδων της woke κουλτούρας. Το αυτοκτονικά παράδοξο είναι πως, αν επικρατούσε σε ένα εγγύς εφιαλτικό μέλλον το Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη και εφαρμοζόταν η σαρία, τα πρώτα κεφάλια που θα έκοβαν θα ήταν των ανόητων ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών και των κάθε είδους κατ’ αυτούς «απίστων».

Η πραγματικότητα, το έχουμε ξαναπεί, έχει ένα φοβερό ελάττωμα: υπάρχει. Αν την αρνείσαι, έρχεται κάποια στιγμή και σου δίνει μια γερή κλοτσιά στα αχαμνά. Η Ν.Δ. στην Ελλάδα οφείλει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με κοινή λογική, ρεαλισμό και φιλοπατρία. Πρώτο πρόβλημά μας η υπογεννητικότητα, και αυτοί που μας λείπουν δεν είναι «πληθυσμός» αλλά Ελληνες. Η πολιτεία πρέπει να δημιουργήσει τις συνθήκες ασφάλειας για να κάνουν παιδιά οι Ελληνίδες, πολιτική κινήτρων με επίκεντρο την Ελληνίδα Μάνα. Σοβαρό πρόβλημα, εργαλειοποιημένο από την Τουρκία, η λαθροεισβολή. Μόνο με αυστηρότητα, φύλαξη συνόρων, μαζικές απολύσεις, συντριβή λαθροδιακινητών και ΜΚΟ συνεργών τους, κόψιμο επιδομάτων και παροχών θα σταματήσουμε την πλημμυρίδα. Και παράλληλα σύγχρονη οικονομία, εθνοκεντρική πατριωτική παιδεία, υγεία και ασφάλεια, ασφάλεια, ασφάλεια. Ασφαλή σπίτια, ασφαλή σύνορα, ασφαλείς δημόσιοι χώροι.

Η Αστυνομία, σε έκθεσή της, είπε αυτό που ξέρει και η κουτσή Μαρία: το 86% των διαρρήξει το κάνουν Ρομά, όπως βαφτίσαμε τους Γύφτους, Αθίγγανους κ.ά. Αρα απέτυχε η αγαπησιάρικη πολιτική της ενσωμάτωσης με επιδόματα, χαϊδέματα, λεξιπλασίες και μπουρδολογία; Απέτυχε. Πάρτε, λοιπόν, σοβαρά κρατικά μέτρα πρόληψης αλλά και καταστολής. Εχουμε γράψει γι’ αυτά. Ντροπή η αδιαφορία, διπλή ντροπή να φοβόμαστε να ονοματίσουμε το πρόβλημα. Αν η πολιτεία αρπάξει τα προβλήματα από τα μαλλιά και με θάρρος και ευθυκρισία τα αντιμετωπίσει χωρίς «πολιτική ορθότητα», τότε δεν μένει χώρος για ακραίους.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. .

    ..Η χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης,
    δεν είναι η μόνη αξία όπου ίδια η Ευρώπη δεν σέβεται..
    Ούτε καν τον πολιτισμό της δεν σέβεται η Ευρώπη..
    Ουτε και την ιστορία της φυσικά..Ούτε και τίποτα άλλο σέβεται,πέρα από κάποια εξοπλιστικά προγράμματα,..
    και κάποια άλλα διάφορα ”προγράμματα.”.
    ..
    Οσα κράτη έχουν καταλάβει μέχρι τώρα το τί σόι ρόλο παίζει η σημερινή Ευρώπη,κοιτάνε το συμφέρον τους,τα εθνικά και οικονομικά τους συμφέροντα,κι από μακρυά κι αγαπημένοι..
    Οσοι έχουν την ατυχία να έχουν μόνο καριερίστες και λαμόγια της κακιάς ώρας για πρωθυπουργούς και για προέδρους,είναι να τους κλαίν (ή και να τους γελάνε),ακόμα κι οι πέτρες..

  2. Όλα αυτά που προτείνεις, υπάρχει κάποιο κόμμα εξουσίας που μπορεί να τα σκεφτεί έστω. Για να τα υλοποιήσει ούτε καν. Οι επιστολές του Ιησού μας μένουν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ – Επιτροπή Δεοντολογίας: Νέα αναβολή για Σπίρτζη μετά την Κεντρική Επιτροπή

Για την προσεχή Τρίτη, μετά την Κεντρική Επιτροπή, αναβλήθηκε εκ νέου η απόφαση για τον Χρήστο Σπίρτζη. Συνεδρίασε την...

More Articles Like This