Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη υπό τον Κικίλια για έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική

Θα συγκαλέσει ανάλογες συσκέψεις με φορείς από ολόκληρη την χώρα

Must Read

Ευρεία σύσκεψη για τον συντονισμό όλων των αρμόδιων φορέων, πραγματοποίησε την Πέμπτη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου ο κρατικός μηχανισμός να βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων πλημμυρικών φαινομένων στην Αττική.

Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους των ΟΤΑ και των Σωμάτων Ασφαλείας για την πολύ καλή συνεργασία στην αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών σε μια αντιπυρική περίοδο, που χαρακτηρίζεται από τις πιο δύσκολες πυρομετεωρολογικές συνθήκες των τελευταίων 40 ετών, υπογράμμισε ότι η ίδια στενή συνεργασία και ο σωστός συντονισμός πρέπει να υπάρχουν και τους επόμενους μήνες για την διαχείριση προβλημάτων που ενδεχομένως προκαλέσουν ισχυρές βροχοπτώσεις.

Όπως είπε ο υπουργός, θα πρέπει να προχωρήσουν με τους ταχύτατους δυνατούς ρυθμούς όλες οι απαραίτητες ενέργειες, παρεμβάσεις και έργα υποδομής που απαιτούνται για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.

Οι δήμαρχοι εξέθεσαν όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τα θέματα που απαιτούν άμεσα λύσεις, ενώ εκτενής αναφορά έγινε στις πιο ευαίσθητες περιοχές της Αττικής που έχουν πληγεί.

Ο Βασίλης Κικίλιας θα συγκαλέσει ανάλογες συσκέψεις με φορείς από ολόκληρη την χώρα, ώστε η κρατική μηχανή να είναι έτοιμη και σε εγρήγορση να αντιμετωπίσει ακραία καιρικά φαινόμενα το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This