Γερουλάνος από Λέσβο: Βασική μας προτεραιότητα είναι ο πολίτης να νιώθει σιγουριά

«Η αλλαγή αρχηγού, από μόνη της, δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία αλλαγή, εάν δεν κάνουμε και μια σειρά από άλλα πράγματα...»

Must Read

Τη Λέσβο επισκέφτηκε ο Παύλος Γερουλάνος, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του εν όψει των εκλογών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, και, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Νησί 99 FM, μίλησε για το όραμά του για την κοινωνία, καθώς και για τις εσωκομματικές εκλογές του κινήματος.

«Αυτό το οποίο χρειάζεται και είναι η βασική μας προτεραιότητα, είναι ο πολίτης να νιώθει τη σιγουριά, ότι ζώντας εδώ, δεν διατρέχει ειδικούς κινδύνους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περιοχή» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε πως «αυτό σημαίνει ότι, για να νιώσει σιγουριά ο πολίτης, χρειάζεται δυνατή άμυνα, δυνατή διπλωματία και δυνατή οικονομική ανάπτυξη. Αυτά τα τρία, μαζί, είναι αυτά που δίνουν στην Ελλάδα τον ιδιαίτερο ρόλο της, του σταθεροποιητικού παράγοντα που θέλει και μπορεί να είναι στην περιοχή».

«Η αλλαγή αρχηγού από μόνη της, δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία αλλαγή, εάν δεν κάνουμε και μια σειρά από άλλα πράγματα, τα οποία περιμένει η κοινωνία. Το πρώτο, είναι τις καλές προτάσεις που έχει το ΠΑΣΟΚ να τις συνθέσουμε σε ένα όραμα, ώστε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας, κάθε κάτοικος της Λέσβου, κάθε κάτοικος του Έβρου, κάθε κάτοικος της Πελοποννήσου να ξέρει πού θα βρίσκεται μετά από 3, 5, 10 χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι κάτι το οποίο, αν δεν το ξεκαθαρίσεις από την αρχή, ο κόσμος δεν θα ξέρει γιατί να σε εμπιστευτεί», υποστήριξε στη συνέχεια ο Παύλος Γερουλάνος, αναφερόμενος στις κρίσιμες εκλογές στο κόμμα του.

Και συνέχισε επισημαίνοντας πως «το δεύτερο, είναι να επανασυνδέσουμε το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να κινητοποιήσουμε όλες εκείνες τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα είναι αδρανείς. Θα παρατηρήσετε ότι σε πάρα πολλούς φορείς, όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Επιμελητήρια, οι Συνεταιρισμοί, τα Πανεπιστήμια, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ πάνε καλύτερα από ότι το κόμμα εκεί». Απόψε στις 19:30 ο Παύλος Γερουλάνος θα μιλήσει στο καφέ «Κήπος», στην πρωτεύουσα του νησιού Μυτιλήνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This