Νοσηλευτής στην Χαλκίδα ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του – «Προτιμώ να σε σκοτώσω παρά να χωρίσουμε»

Η 55χρονη μιλά για συστηματική κακοποίηση από την δεκαετία του ’90, ψυχολογική και σωματική

Must Read

Μια ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σοκάρει, αυτήν την φορά στην Χαλκίδα με θύμα άγριου ξυλοδαρμού μια 55χρονη και δράστη τον σύζυγό της. Η γυναίκα είναι νοσηλεὐτρια, όπως και ο άνδρας της, ο οποίος την χτύπησε άσχημα το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου.

Η γυναίκα κάνει λόγο για συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της από την δεκαετία του ’90, ψυχολογική και σωματική.

«Είμαι παντρεμένη 27 χρόνια και σε σχέση 34 χρόνια με τον σύζυγό μου. Από περίπου το 1990 που ήμασταν μαζί δεχόμουν συνεχώς ψυχολογική και λεκτική βία, καθώς και χτυπήματα στο σώμα, προξενώντας μου μελανιές, τις οποίες συνήθιζα να καλύπτω με τα ρούχα που φορούσα. Ποτέ δεν τον κατήγγειλα στις Αρχές γιατί φοβόμουν. Είχα γίνει υποχείριό του και δεν είχα την δύναμη να αντισταθώ» δήλωσε η 55χρονη.

«Μου έλεγε “εγώ δεν χωρίζω, προτιμώ να σε σκοτώσω παρά να χωρίσουμε”, “θα σου στρίψω το κεφάλι”. Τον Αύγουστο του 2019 που ήμασταν στο σπίτι μας, μου επιτέθηκε για το ψυγείο που χάλασε και πήρε ένα μαχαίρι, πήγε στο δωμάτιο της κόρης μας και της είπε με το μαχαίρι στα χέρια “έλα στην κουζίνα να δεις πως θα σφάξω την μάνα σου”. Πήγα για να προστατεύσω το κορίτσι μου και τότε άρχισε να με χτυπά στο πρόσωπο με χαστούκια».

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This