Nα μην ανακατεύεται στις αμερικανικές εκλογές κάλεσε ο Λευκός Οίκος τον Πούτιν

Και ανώτερα στελέχη ρωσικών μέσων ενημέρωσης κατηγορούνται από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης για παράνομο σχέδιο επηρεασμού των εκλογών!

Must Read

Σφόδρα ενοχλημένος ο Λευκός Οίκος από το σαρκαστικό σχόλιο του ίδιου του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι υποστηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις.

Και κάλεσαν τον πρόεδρο της Ρωσίας να «σταματήσει να ανακατεύεται» στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, με τον εκπρόσωπο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι, να δηλώνει:

«Τα μόνα πρόσωπα που αναμένεται να ορίσουν ποιος/α θα είναι ο/η επόμενος/η πρόεδρος των ΗΠΑ είναι οι Αμερικανοί και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα ο κ. Πούτιν να σταματήσει να μιλά για τις εκλογές μας και να σταματήσει να ανακατεύεται. Ο κ. Πούτιν πρέπει να σταματήσει να μιλά για τις εκλογές μας, τελεία. Δεν θα πρέπει να ευνοεί κανέναν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο».

Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης απήγγειλε κατηγορίες σε δύο ανώτερα στελέχη ρωσικών μέσων ενημέρωσης για φερόμενο… παράνομο σχέδιο επηρεασμού των αμερικανικών εκλογών με φιλορωσική προπαγάνδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This