Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η δήλωσή της για την δήμαρχο Τήλου που αντέδρασε όταν γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για παράνομους μετανάστες

Must Read

Το περιστατικό που συνέβη χθες στην Τήλο με μια γυναίκα να εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την διάσωση παράνομων μεταναστών και την δήμαρχο του νησιού να αντιδρά σχολίασε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στη δήμαρχο της Τήλου ότι είναι εκλεγμένη εκπρόσωπος των κατοίκων του νησιού και πως πρέπει να προασπίζεται και να υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους ακόμα κι αν αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις προσωπικές πεποιθήσεις της.

Δεν βρίσκεται στην δικαιοδοσία της να αποφασίζει αν κάποιος πρέπει να φύγει ή όχι από το νησί επειδή εξέφρασε την αντίθεση του με την πολιτική γραμμή που η ίδια ακολουθεί.

Προφανώς η γυναίκα που είδε στο λιμάνι του νησιού να διασώζονται ακόμη 106 λαθρομετανάστες, εν τη ρύμη του λόγου, εξέφρασε την αγανάκτηση της, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη ωστόσο αδικαιολόγητη η φράση της.

Συμφωνώ ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ανθρώπινα το θέμα της διάσωσης των λαθρομεταναστών αλλά ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπιστεί εξίσου ανθρώπινα και η οργισμένη αντίδραση των Ελλήνων που δεν αντέχουν άλλο να κινδυνεύουν να γίνουν μειοψηφία στον ίδιο τον τόπο τους.

Όπως αναφέρεται στον έντυπο Τύπο, το πρώτο εξάμηνο του 2023 είχαν εισέλθει στη χώρα μας 12.000 μετανάστες από τη θάλασσα ενώ φέτος την ίδια περίοδο, έφτασαν τις 25.000.

Στην Κρήτη το α΄ εξάμηνο του 2023 ήρθαν 700 λαθρομετανάστες ενώ φέτος το ίδιο διάστημα έφτασαν 2.600. Αύξηση πάνω από 350%.

Και ερωτώ τη δήμαρχο της Τήλου: «Μήπως εσείς πρέπει να φύγετε από το θώκο της δημαρχίας»;

Δείτε επίσης:

Εκατομμύρια από Κομισιόν σε οργάνωση που συμβουλεύει παράνομους μετανάστες πώς να αποφύγουν την απέλαση από Ελλάδα!

ΜΚΟ, δουλέμπορος και παράνομοι μετανάστες σε αγαστή συνεργασία;

Καταγγελία Λατινοπούλου για «κατάληψη» της Ρόδου από παράτυπους μετανάστες: «Απειλείται η ασφάλεια των κατοίκων»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This