Ανατροπή στην συμπλοκή νεαρών στην Φιλοθέη – Δεν ήταν οπαδικά τα κίνητρα!

Must Read

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση της συμπλοκής νεαρών τα ξημερώματα στην Φιλοθέη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 20χρονος, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία και στη σύλληψη δύο ατόμων.

Αν και αρχικά το επεισόδιο θεωρήθηκε ότι είχε οπαδικά κίνητρα μιας και εμπλεκόμενος ρώτησε «τι ομάδα είστε» ωστόσο τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως διαπιστώθηκε υπήρξε αποπροσανατολισμός των αστυνομικών αρχών!

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου η οποία μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ:

«Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων».

Δείτε τις δηλώσεις της:




Όπως ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN οι νεαροί που συνεπλάκησαν είναι κάτοικοι της περιοχής και γνωρίζονταν καλά. Μάλιστα, μια ημέρα νωρίτερα, είχαν λογοφέρει για άγνωστη αιτία. Πηγές αναφέρουν πως δεν είχαν απασχολήσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η συμπλοκή είχε «εδαφικά» κίνητρα καθώς οι νεαροί συνεπλάκησαν σχετικά με το ποιος θα «επικρατήσει» στη πλατεία της περιοχής!

Δείτε βίντεο:




Το χρονικό

Στις 2.15 το πρωί, στην οδό διαδόχου Παύλου στη Φιλοθέη, δύο αυτοκίνητα με περίπου δέκα άτομα φαίνεται ότι είχαν στήσει ενέδρα σε τρίτο αυτοκίνητο με επιβαίνοντες τέσσερα με πέντε άτομα.




 

Οι δράστες περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και ρώτησαν τα θύματα τι ομάδα είναι. Άρχισαν να σπάνε το αυτοκίνητο, κατέβασαν τους επιβαίνοντες και άρχισαν να τους χτυπούν. Ένας από αυτούς για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό, έκανε άλμα από ένα τοιχίο ύψους δύο μέτρων, με συνέπεια τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό του.

Περίοικοι που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ., με τους δράστες που είχαν στήσει το καρτέρι να προλαβαίνουν να διαφύγουν με τα ΙΧ τους. Κλήθηκε ακόμα η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον νεαρό που είχε πηδήξει από το τοιχίο για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό.

Μετά από μία ώρα, εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Κηφισίας όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι επιβαίνοντες είχαν σχέση με το περιστατικό και είχαν παρελθόν με περιστατικά αθλητικής βίας και μεταφέρθηκαν στο τμήμα αθλητικής βίας. Τρία άτομα έχουν τραυματιστεί και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης:

Σοβαρά επεισόδια με τρεις τραυματίες και συλλήψεις στη Φιλοθέη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This