Συγκλόνισε η κόρη της Ζιζέλ Πελικό – Πώς της είπε η μητέρα της για τους πολλαπλούς βιασμούς

Τι είπε για τις δύο γυμνές φωτογραφίες που διατηρούσε ο πατέρας της

Must Read

Συνεχίζεται η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση που έχει «παγώσει« ολόκληρη την Γαλλία και τον κόσμο και αφορά τους πολλαπλούς βιασμούς της 72χρονης Ζιζέλ Πελικό από τον σύζυγο της, Ντομινίκ και τουλάχιστο άλλους 100 άνδρες.

Στην δικαστική αίθουσα βρέθηκε σήμερα η 40χρονη κόρη του θύματος και του δράστη, Καρολίν Νταριάν. Μεταξύ άλλων περιέγραψε την ημέρα που έμαθε για όσα εφιαλτικά βίωνε η μητέρα της την οποία ο πατέρας της νάρκωνε επί δέκα ολόκληρα χρόνια ώστε πάνω στο σώμα της να εκτονώνουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις διάφοροι άνδρες.




Όπως είπε η 2α Νοεμβρίου του 2020 ήταν η μέρα που ο κόσμος της «κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα». «Για μένα, υπάρχει το πριν και το μετά», τόνισε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της. Η ίδια έλαβε ένα τηλεφώνημά από την μητέρα της το οποίο θα της μείνει αξέχαστο. Νόμιζε ότι είχε συμβεί κάτι στον πατέρα της επειδή είχε αναπνευστικά προβλήματα. Ωστόσο την αποκάλυψη που έγινε δεν την περίμενε.

«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζει, μαζί με αγνώστους. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά δεν άντεξα, ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου», είπε η 72χρονη στην κόρη της.




Η ίδια κατέθεσε επίσης ως φερόμενο θύμα καθώς ο πατέρας της διατηρούσε δύο γυμνές της φωτογραφίες.

«Έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι δεν είμαι εγώ σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά εγώ υπό την επήρεια υπνωτικών», είπε σύμφωνα με την La Depeche. «Εκεί ανακαλύπτω τον εαυτό μου και καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, τον οποίο πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, ότι σεβόταν την κόρη του, που ήταν περήφανη για αυτήν, που πάντα με ενθάρρυνε, ανακαλύπτω ότι στην πραγματικότητα, ο πατέρας μου με φωτογράφισε εν αγνοία μου, γυμνή».

 

Δείτε επίσης:

Υπόθεση βιασμού στη Γαλλία: Η συγκλονιστική κατάθεση της Gisèle για την κόλαση που βίωνε

Γαλλία: Τα άρρωστα μηνύματα του Dominique Pelicot σε άντρες για να βιάσουν τη γυναίκα του

Υπόθεση φρίκης στη Γαλλία: 51 κατηγορούμενοι για βιασμό γυναίκας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This