Συνελήφθησαν 3 άτομα για αρπαγή 25χρονης στην Λαμία – Ανάμεσά τους 21χρονη αλλοδαπή

Για να πιέσουν τον φίλο της να συναντηθούν και να λύσουν τις διαφωνίες τους

Must Read

Τρία άτομα συνελήφθησαν από τα πέντε που εμπλέκονται συνολικά σε αρπαγή νεαρής γυναίκας στην Λαμία. Το κίνητρο της υπόθεσης, η οποία έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης με τους εμπλεκομένους να απολογούνται την προσεχή Δευτέρα, ήταν η επίλυση προσωπικών διαφορών ανάμεσα στην ομάδα των κατηγορουμένων και τον φίλο της 25χρονης απαχθείσας.

Σύμφωνα με το τοπικό lamiareport.gr, δύο Έλληνες, ηλικίας 30 και 18 ετών, και μια 21χρονη αλλοδαπή, συνελήφθησαν την Πέμπτη το μεσημέρι σε Λαμία και Στυλίδα, μετά την καταγγελία της 25χρονης.

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας η γυναίκα μαζί με τον φίλο της κατήγγειλαν στην Αστυνομία 5 άτομα, με τα οποία φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές, για αρπαγή της κοπέλας και κράτησή της σε συγκεκριμένο μέρος παρά την θέλησή της.

Όπως κατέθεσαν, ο 30χρονος είχε διαφορές μαζί τους και τους είχε απειλήσει διά ζώσης και Μέσω διαδικτύου ενώ είχε προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητό τους. Έτσι, με την βία άρπαξαν την 25χρονη, προκειμένου να πιέσουν τον φίλο της να συναντηθούν και να λύσουν τις διαφωνίες τους.

Με Εντάλματα της Ανακρίτριας Λαμίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας προχώρησαν στην σύλληψη των τριών ατόμων, τα οποία οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην Εισαγγελία. Τα αδικήματα κατά περίπτωση είναι της αρπαγής, της απειλής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Όλοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα στις 11 το πρωί.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This