Γερμανία: Αλβανός ισλαμιστής τρομοκράτης εισέβαλε με ματσέτα σε αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να σκοτώσει!

Must Read

Έκρυθμη παραμένει το τελευταίο διάστημα η κατάσταση στη Γερμανία, καθώς περα από τις σοβαρές αναταραχές σε πολιτικό επίπεδο, το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται να ρίχνει εκ νέου τη βαριά τρομοκρατική σκιά του στη χώρα.

Αυτό, αν μη τι άλλο, πιστοποιεί το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά το περιστατικό με πυροβολισμούς έξα από το ισραηλινό προξενείο στο Μόναχο από 18χρονο υποστηρικτή του ISIS, χθες Πέμπτη, λίγο πριν τις 3 ξημερώματα, ένας ακόμη υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους «μπούκαρε» σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Λιντς στη Ρηνανία κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και μία ματσέτα, απειλώντας να σκοτώσει όλους όσοι βρίσκονταν σε υπηρεσία εκείνη την ώρα!

Ο 29χρονος άνδρας αλβανικής υπηκοότητας ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και τις ειδικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, προτού προλάβει να πραγματοποιήσει την απειλή του, με την εισαγγελία του Κόμπλεντς να τονίζει πως τα κίνητρα του δράστη ήταν ξεκάθαρα ισλαμιστικά, καθώς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο 29χρονος φώναζε κατ’ επανάληψη «Αλαχού Ακμπάρ» («Ο θεός είναι μεγάλος»).

Οι αρχές έσπευσαν να τον εγκλωβίσουν ασφαλίζοντας τις πόρτες ώστε να μην μπορεί να διαφύγει και λίγο αργότερα τον ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας taser, με αποτέλεσμα Ο 29χρονος να τραυματιστεί ελαφρά. Κατά την διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στον τόπο κατοικίας του, εντοπίστηκε σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This