Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα Σεπτεμβιανά του 1955 στην Κωνσταντινούπολη

Σήμερα υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί που προσπαθούν να καλλιεργήσουν την «ελληνοτουρκική φιλία»

Must Read

Η πρόεδρος και ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Παρήλθαν 69 έτη από τα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ του 1955 στην Κωνσταντινούπολη κατά την διάρκεια των οποίων, τουρκικός όχλος 50.000 ατόμων, προκάλεσε εκτεταμένο πογκρόμ (κατόπιν προβοκάτσιας του βαθέος τουρκικού παρακράτους) εις βάρος της Ελληνορθόδοξης Ομογένειάς μας.

Δολοφονίες, τραυματισμοί, βιασμοί αμάχων, αλλά και ρημαγμένα σπίτια, καταστήματα, σχολεία, εκκλησίες και νεκροταφεία, συνέθεσαν το παζλ της φρίκης. Τα γεγονότα αυτά σήμαναν τον οριστικό ξεριζωμό των Ελλήνων της ΠΟΛΗΣ. Αυτά είναι τα επαναλαμβανόμενα “κατορθώματα” του σεσημασμένου και υπότροπου τουρκικού έθνους. Του έθνους με την κατάπτυστη ιστορία και το βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Του απολίτιστου έθνους που μόνο γενοκτονίες, καταστροφές και ανθρώπινο μίσος έχει να επιδείξει.

Κι όμως, με όλο αυτό το παρελθόν σήμερα υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί που προσπαθούν να καλλιεργήσουν την «ελληνοτουρκική φιλία», την ίδια στιγμή μάλιστα που ο αδιαμφισβήτητος Τουρκικός επεκτατισμός εποφθαλμιά να αρπάξει ό,τι ακόμη ανήκει στην Ελλάδα, σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο.

Πρόκειται ασφαλώς, για ψευτοπροοδευτικούς θιασώτες της πολιτικής “ορθότητας”, που επιπλέον διαθέτουν μειωμένα εθνικά αντανακλαστικά, είναι ανιστόρητοι και πολιτικά αφελείς.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και η Πρόεδρός της Αφροδίτη Λατινοπούλου τάσσονται σταθερά και αταλάντευτα υπέρ των Δικαίων του Ελληνισμού εντός και εκτός Ελλάδος, δηλώνοντας ότι θα πράξουν κάθε τι απαραίτητο για την προστασία και την προάσπιση των Εθνικών Συμφερόντων.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.»

Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την (έλλειψη) ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας

«Η κυβέρνηση, με την απαράδεκτη πρακτική της στις απόλυτα δικαιολογημένες αμυντικές δαπάνες, αποδεικνύει την πλήρη ανικανότητα της να κατανοήσει τη σχέση μεταξύ ισχυρής άμυνας και οικονομίας.

Ενώ δαπανά δισεκατομμύρια σε εξοπλιστικά προγράμματα, αδιαφορεί εγκληματικά για την εγχώρια παραγωγή. Την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του υπερηφανεύονται για τις “αγορές του αιώνα”, που σωστά γίνονται, είναι υπεύθυνη που δεν έχει βάλει έναν όρο να κατασκευάζεται έστω μία βίδα δεν παράγεται στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η Τουρκία παράγει οχήματα, υποβρύχια, drones και ναυπηγεί αεροπλανοφόρο. Αυτή η κοντόφθαλμη πολιτική όχι μόνο υπονομεύει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αλλά θέτει σε κίνδυνο την ίδια την εθνική μας ασφάλεια και δείχνει την έλλειψη μιας Εθνικής Στρατηγικής Άμυνας.

Μια εθνικά υπεύθυνη κυβέρνηση δε θα αγόραζε απλά συμμάχους, αλλά θα προσπαθούσε να δώσει δουλειά στους αντίστοιχους Έλληνες μέσα από την ανάπτυξη ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, απαιτούμε άμεση αλλαγή πορείας. Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να λειτουργεί ως απλός μεσάζων ξένων συμφερόντων και να επενδύσει στην ελληνική αμυντική βιομηχανία. Η αδράνειά της είναι επιζήμια για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της εθνικής οικονομίας.

Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή την εθνικά επιζήμια πολιτική;»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This