Ρεύμα: Τι προκάλεσε την «έκρηξη» του ΣΕΒ και 11 ακόμη επιχειρηματικών φορέων ενόψει ΔΕΘ

Must Read

Με μια ιδιαίτερα σκληρή για τα μέχρι πρότινος δεδομένα των φορέων εκπροσώπησης των επιχειρήσεων, 12 εργοδοτικές οργανώσεις, με προεξάρχοντα τον ΣΕΒ, έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί το κόστος του ρεύματος, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, δηλαδή μόλις 2 ημέρες πριν από την καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ.

Η παρέμβαση τους προκάλεσε εντύπωση και ερωτήματα, με αρκετούς να αναρωτιούνται σε σχέση με τον λόγο που προκάλεσε την «έκρηξη» του ΣΕΒ και των υπόλοιπων, ισχυρών φορέων εκπροσώπησης του επιχειρείν και την αλλαγή στάσης τους, συγκριτικά με τον «comme il faut» τρόπο που μέχρι πρότινος τοποθετούνταν.

  • Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This