Ο Θανάσης Αυγερινός ισοπεδώνει τον Παντελή Βαλασόπουλο στον αέρα του Open!

Έκανε λόγο για καθαρή προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας

Must Read

Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα του ΟΡΕΝ το βράδυ της Παρασκευής με αφορμή τις υποτιθέμενες εκτελέσεις Ουκρανών από Ρὠσους στην περιοχή της Μπούτσα. Ο ανταποκριτής του σταθμού στην Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός, διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Δύσης για βίντεο ντοκουμέντο και έκανε λόγο για καθαρή προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας.

Πηγές της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ουκρανίας παρέδωσαν στο CNN έναν κατάλογο με 15 εκτελέσεις αιχμαλώτων, που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους 10 μήνες, από τον Νοέμβριο του 2023.

Ο Παντελής Βαλασόπουλος, ανταποκριτής του ΟΡΕΝ στο Βερολίνο, επιτέθηκε κατά την διάρκεια του δελτίου στον Θανάση Αυγερινό, για να λάβει τις κατάλληλες απαντήσεις από τον συνάδελφό του.

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This