Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από το «οπλοστάσιό» τους τα πιο δυνατά «όπλα»

Μονομάχοι στην τηλεοπτική αρένα

Must Read

Ολα για όλα… από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον καλύτερο εαυτό τους θα δώσουν στην τηλεοπτική αρένα οι οικοδεσπότες και οι οικοδέσποινες της πρωινής ζώνης από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, αφού αρχίζει με φόρα και κέφι η νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για την πιο ανταγωνιστική σεζόν των τελευταίων ετών, αφού θα κονταροχτυπηθούν μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ για να εξασφαλίσουν για τα προγράμματά τους υψηλή τηλεθέαση αλλά και πολλαπλά εμπορικά διαφημιστικά πακέτα.

  • Aπό τη Μαρία Ανδρέου

Τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια αποφάσισαν σχεδόν σύσσωμα να κάνουν πρεμιέρα με το μεγαλύτερο μέρος του ζωντανού ψυχαγωγικού προγράμματός τους και να πάρουν έτσι μια συνολική εικόνα από την εταιρία τηλεμετρήσεων Nielsen, πέφτοντας στα βαθιά του τηλεοπτικού ανταγωνισμού. Μόνο η ΕΡΤ αποφάσισε και φέτος να ξεφύγει από αυτόν τον «σκόπελο» και άρχισε το ψυχαγωγικό πρόγραμμά της τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, οπότε έκαναν πρεμιέρα το «Πρωίαν σε είδον», το «Στούντιο 4» και το «Switch». Η δεύτερη «παρτίδα» με τις ψυχαγωγικές πρεμιέρες θα έρθει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, οπότε θα αρχίσουν πολλά τηλεπαιχνίδια, αλλά και οι νέες φιλόδοξες σειρές μυθοπλασίας στη βραδινή ζώνη, που είναι και το βαρύ πυροβολικό των σταθμών.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

ALPHA

Ο Alpha, λοιπόν, ρίχνει τις ψυχαγωγικές «ναυαρχίδες» του στη μάχη με αισιοδοξία.
Στις 7.45 έρχεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy day» και με την ομάδα της, που παραμένει η ίδια μπροστά από τις κάμερες (Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς, Τίνα Μεσσαροπούλου) και έχει μικρές αλλαγές πίσω. Ακόμα μία χρονιά η Σταματίνα θέλει να πάρει την πρωτιά. Τη σκυτάλη θα πάρει η Κατερίνα Καινούργιου. Ποιοι θα είναι, όμως, μαζί με την Καινούργιου φέτος μπροστά από τις κάμερες;

Κατερίνα Καινούργιου

Η πρώτη σύσκεψη της εκπομπής «Super Κατερίνα» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, παρουσία φυσικά της παρουσιάστριας, του υπευθύνου ψυχαγωγικών εκπομπών της Barking Well Media Θέμη Μάλλη, που έχει την ευθύνη της συγκεκριμένης εκπομπής από την πρώτη μέρα μετάδοσής της, αλλά και των τριών νέων αρχισυντακτριών: της Φλωρεντίας Φραγκουδάκη, που θα αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης, της Σοφίας Ζαμπάρα, που θα έχει την ενότητα της ψυχαγωγίας, αλλά και της Μίνας Τζανετάτου, που αναλαμβάνει προϊστάμενη των βίντεο της εκπομπής. Στο πάνελ της συνεχίζουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, επιστρέφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, και στην ομάδα εντάσσεται και η επί χρόνια ιατρική συντάκτρια του Star και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

ANT1

Εκτός από την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Παπαδάκη σόλο αυτή τη φορά -όπως τον έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια και τον έχουμε αγαπήσει-, πρεμιέρα θα κάνει και ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» στις 09.50. «Το Πρωινό» θα συνεχίσει να προβάλλει θέματα κοινωνικά, αστυνομικά, πολιτικά, lifestyle, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, αλλά και όλα όσα κάποιοι δεν τολμούν να θίξουν. Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του θα αναδείξει τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Γιώργος Παπαδάκης

Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με εκλεκτούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση άλλη μια χρονιά. Φέτος στο «κυνήγι» της είδησης, στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Αριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα συμπληρώσει την ομάδα του «Πρωινού». Ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό ύφος του όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες. Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίζει με νέες γεύσεις, αρώματα και συνταγές από τον καταξιωμένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος θα δίνει και φέτος φρέσκιες μαγειρικές ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές για όλα τα γούστα. Από το «Πρωινό», δυστυχώς, θα απουσιάζει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα.

Γιώργος Λιάγκας

MEGA

Σταδιακά θα ξεδιπλώσει το πρόγραμμά του το Mega, που ξεκίνησε με τον ενημερωτικό τομέα με την πρεμιέρα των Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Ανθής Βούλγαρη και θα περάσει στον ψυχαγωγικό. Ποδαρικό θα κάνει, εκτός απροόπτου, και η νεοφερμένη Φαίη Σκορδά με το «Buongiorno» στις 16 Σεπτεμβρίου. H παρουσιάστρια ρίχνεται στη μάχη για να κατακτήσει τη ζώνη που έχτιζε τα προηγούμενα χρόνια η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη μία εβδομάδα αργότερα και με νέους συνεργάτες. Δίπλα στη Φαίη Σκορδά θα καθίσει ο καλός φίλος της από τα παλιά και συνεργάτης Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Φαίη Σκορδά

STAR

Και το Star ρίχνει στην αρένα τις δύο «δυνατές» εκπομπές του, το πρωινό «Breakfast@Star» και τη Ζήνα Κουτσελίνη. Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 08.45, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν για 3η σεζόν στο Star για να μας χαρίσουν μια ωραία πρωινή παρέα, σερβίροντας πλούσιο και χορταστικό πρωινό για κάθε γούστο! Με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, lifestyle νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις, και φυσικά άφθονη θετική ενέργεια και αισιόδοξη διάθεση, το «Breakfast@Star» είναι μια καλή καθημερινή επιλογή!

Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου

Μαζί τους η Μαίρη Αργυριάδου, η «ταξιδιάρα» Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος. Φέτος το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος καθημερινά θα «σερβίρει» τα πιο ζεστά και καυτά νέα της τηλεοπτικής πραγματικότητας! Στο τιμόνι των αστρολογικών προβλέψεων, η Αση Μπήλιου θα αναλύει καθημερινά τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα. Η κουζίνα του «Breakfast@Star» ανανεώνεται με τον chef Χρήστο Μοίρα, που ξεχώρισε στο «MasterChef 2024». Με τη δημιουργική πινελιά του θα μεταμορφώνει κλασικές αγαπημένες συνταγές, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Ζήνα Κουτσελίνη

Επίσης, οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέφουν στις 11.45 να δρέψουν καρπούς, όπως χαρακτηριστικά λέει η Ζήνα Κουτσελίνη στο νέο τρέιλερ. Η ομάδα της εκπομπής παραμένει ίδια με πέρσι, μια ομάδα άλλωστε που έφερε πολλές φορές πρωτιά στο κανάλι σε μια δύσκολη ζώνη. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, άλλωστε, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.

ΟPEN

Χωρίς τρέιλερ και χωρίς κάποια προαναγγελία, η Ελένη Τσολάκη ακούγεται ότι θα κάνει κι εκείνη πρεμιέρα στις 16/9 στην πρωινή ζώνη του Open με μια πλήρως ανανεωμένη ομάδα στο πάνελ, που θα περιλαμβάνει τους δημοσιογράφους Κωνσταντάρα, Παραδεισανού και Μητσόπουλο. Η εκπομπή της λέγεται ότι θα αλλάξει και τίτλο. Ιδωμεν.

Ελένη Τσολάκη

ΕΡΤ1

Δεν θα έχει κάποια πρεμιέρα η ΕΡΤ στις 16 Σεπτεμβρίου, αλλά δύο ημέρες νωρίτερα, στις 14/9, θα κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο πρωινό του Σαββατοκύριακου, που πλέον ονομάζεται «Καλημέρα είπαμε;», με τη Ζωή Κρονάκη και νέο συμπαρουσιαστή της τον Τάσο Ιορδανίδη.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This