Τα ξεχωριστά γενέθλια του μικρού Γιαννάκη πριν μεταβεί στις ΗΠΑ: Η έκπληξη των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι ευχές όλων τον συνοδεύουν

Must Read

Ο μικρός Γιαννάκης είχε τα γενέθλιά του κι έζησε μία αξέχαστη μέρα! Ο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και γιόρτασε μαζί με τον κόουτς Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι τού ετοίμασαν μία μεγάλη έκπληξη…

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός τού έκανε δώρο το μπουφάν, τα γάντια και τον χαρακτηριστικό σκούφο του, όπως του είχε υποσχεθεί πως θα πράξει μετά το πέρας της περσινής σεζόν, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του έδωσε έναν σταυρό για να τον συνοδεύει στο επερχόμενο ταξίδι στις ΗΠΑ και στον δύσκολο αγώνα που τον περιμένει για να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Ο μικρός ήρωας θα τα δώσει όλα για να γυρίσει δυνατότερος, με τον Ιβάν Σαββίδη να καλύπτει τα έξοδα του παιδιού, με την ευχή όλων να επιστρέψει με ακόμη μεγαλύτερο χαμόγελο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This