Ανάβυσσος: Διαμελίστηκε ο 28χρονος οδηγός της μηχανής! Πώς έγινε το δυστύχημα

Πώς περιγράφει την σκηνή του τροχαίο αυτόπτης μάρτυρας

Must Read

Οι λάθος κινήσεις οδηγών ΙΧ χθες το βράδυ στην λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στην Ανάβυσσο προκάλεσαν το τροχαίο περίπου στις 9 το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους ένας 28χρονος Έλληνας και μία 30χρονη Αλβανίδα.

Σύμφωνα με το protothema, δύο οχήματα σταμάτησαν στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου στο ρεύμα προς Σούνιο, και έβγαλαν φλας για να στρίψουν στην οδό Ηλέκτρας. Ένα τρίτο αυτοκίνητο θέλησε να προσπεράσει τα δύο ΙΧ και να κατευθυνθεί ευθεία. Η οδηγός δεν είδε την μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο νεαρά παιδιά με αποτέλεσμα να την εμβολίσει!




Η μηχανή εκτινάχθηκε σε απόσταση 30 μέτρων όπως και οι αναβάτες με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο ακαριαία. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει φρικιαστικές σκηνές καθώς όπως λέει ο 28χρονος διαμελίστηκε καθώς καρφώθηκε σε κολώνα! Σύμφωνα με τον ίδιο σε λάθος σημείο ήταν και οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων.

«Περίμενε κάποιο αυτοκίνητο, σε λάθος σημείο για να στρίψει. Οι υπόλοιποι πίσω δεν είχαν υπομονή. Έγινε μια στραβοτιμονιά για να τον αποφύγουν. Ερχόταν η μηχανή, ε δεν ήθελε πολύ. Και τα δύο οχήματα είναι πάνω στην Αθηνών-Σουνίου με κατεύθυνση προς Ανάβυσσο όλα. Η μηχανή έρχεται στη λωρίδα της κανονικά αλλά το αυτοκίνητο που περίμενε τον πρώτο μπροστά, ο οποίος είχε κάτσει σε λάθος σημείο για να στρίψει αριστερά, έκανε λίγο δεξιά το αυτοκίνητο για να τον αποφύγει και να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του χωρίς να έχει δει τη μηχανή. Βρήκε στο πλάι του αυτοκινήτου και έφυγε, εκσφενδονίστηκαν. Ένα θόρυβο μόνο ακούσαμε και μια μηχανή να σέρνεται. Τα παιδιά πέθαναν ακαριαία και ειδικά ο οδηγός διαμελίστηκε», ανέφερε.

Δείτε επίσης:

Ανάβυσσος: 28χρονος και 30χρονη τα θύματα του τροχαίου – Η μηχανή που οδηγούσαν ήταν κλεμμένη

Δυο νεκροί από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή στην Ανάβυσσο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This