Εδώ η Ευρώπη καίγεται, η Ελλάδα καταρρέει, αλλά η Μελέτη ασχολείται με… ρητορική μίσους!

Αυτό δηλαδή είναι το πρόβλημά της;

Must Read

Κανένα σοβαρότερο πρόβλημα δεν βρήκε η Ελεονώρα Μελέτη να θέσει στην ατζέντα της Ευρωβουλής, στην πρώτη της μάλιστα ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αφού έκρινε πως χρειάζεται να ασχοληθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιας και όλα βαίνουν… καλώς και… δεξιά σε Ευρώπη και Ελλάδα (ποια κρίση, ποιος πόλεμος, ποια ακρίβεια, ποιο δημογραφικό, ποια εγκληματικότητα… λεπτομέρειες), η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να ασχοληθεί με τη «ρητορική μίσους» και να καλέσει την Κομισιόν να επεκτείνει «τον κατάλογο των εγκλημάτων της ΕΕ, ώστε να συμπεριληφθεί η ρητορική μίσους και τα εγκλήματα μίσους».

Κάτι σε λογοκρισία δηλαδή. Ό,τι δεν αρέσει και ό,τι θεωρείται αντίθετο με την άρχουσα τάξη να καταδιώκεται.

Σχετικό δημοσίευμα

Λίγες ώρες αργότερα, φρόντισε να αναρτήσει στα δικά της social media μια… καλλιτεχνική φωτογραφία με μια σχεδόν ποιητική περιγραφή, κάνοντας λόγο για «όρεξη για δουλειά, ένα μόνιμο καλοκαίρι δημιουργικότητας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This