Ξανά στο σκαμνί ο λυράρης για παιδική πορνογραφία

Must Read

Μόλις δύο μήνες μετά την καταδίκη του για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού, που είχε «παγώσει» το πανελλήνιο, ο 67χρονος λυράρης από την Κρήτη παραπέμπεται για να δικαστεί εκ νέου ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως κατηγορούμενος σε άλλη υπόθεση, που αφορά το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Ο Κρητικός οργανοπαίκτης είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος στις 30 Ιουνίου για την επί χρόνια σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού και του είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, συν 17 χρόνια κάθειρξη για τις λοιπές κατηγορίες. Εντούτοις, οι δικαστικές περιπέτειες δεν τελείωσαν για εκείνον, αφού πλέον ο 67χρονος κατηγορείται πως πριν από περίπου 5-6 χρόνια ήρθε σε επικοινωνία μέσω Instagram με ανήλικη, η οποία δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη. Και σε αυτή την περίπτωση ο Κρητικός αρνείται όσα του αποδίδονται.

«Ελάχιστο χρόνο μετά την επιβολή της εσχάτης των ποινών, ισόβια και επιπλέον 17 ετών κάθειρξης, στον γνωστό λυράρη για τα κακουργήματα του βιασμού ανηλίκου κ.λπ., εξεδόθη άλλο ένα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τον παραπέμπει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η νέα δίκη αφορά την κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας σε βάρος άλλου παιδιού, αυτή τη φορά κοριτσιού. Ευτυχώς για την κοινωνία και τα θύματά του, ευρίσκεται ήδη στη φυλακή και θα παραμείνει για πάντα εκεί όπου ανήκει» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει με συνάδελφό του την οικογένεια και του ανήλικου αγοριού.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη υπόθεση ο 67χρονος υποστήριζε πως τον στοχοποίησαν δήθεν για να «καλύψουν» συγγενικό τους πρόσωπο για την κακοποίηση του παιδιού τους.

(πηγή: Εφημερίδα «δημοκρατία»)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This