Καταγγελία από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: Άγνωστος μου επιτέθηκε και με χτύπησε στην είσοδο της ΔΕΘ

«Η αστυνομία άφαντη για να ζητήσουμε βοήθεια»

Must Read

O πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, κατήγγειλε πως άγνωστος του επιτέθηκε το Σάββατο στην είσοδο της 88ης ΔΕΘ, μια ημέρα μετά τα επεισόδια που έγιναν στην πορεία με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η δήλωσή του

«Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής Θεοδοσάκης Κυριάκος αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ. Είναι γνωστό ότι στην είσοδο βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί που ελέγχουν την είσοδο και είναι βέβαιον ότι υπάρχουν και κάμερες.

Ακριβώς στην είσοδο της ΔΕΘ ένα άτομο επιτέθηκε και χτύπησε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ βρίζοντας με εκφράσεις πεζοδρομίου για την κριτική που ασκεί στη λειτουργία του ΕΣΥ.

Επενέβη ο συνάδελφος και άρχισε να τον σπρώχνει και να τον χτυπάει. Η αστυνομία άφαντη για να ζητήσουμε βοήθεια παρ’ ότι σε λίγο θα έρχονταν ο πρωθυπουργός. Περαστικός ποδηλάτης μας βοήθησε. Τελικά μπήκαμε εντός του εκθεσιακού χώρου.

Στην είσοδο μας περίμεναν δεκάδες αστυνομικοί της ασφάλειας που μας συνόδευαν από πολύ κοντά σε όλο το χώρο της Έκθεσης για ακατανόητο λόγο. Αφού ολοκληρώσαμε την επίσκεψή μας ζητήσαμε να μας προστατέψουν στην έξοδο.

Προθυμοποιήθηκαν αλλά στην έξοδο άφαντος ο τύπος. Πολύ περίεργα πράγματα. Ζητάμε από την αστυνομία να επιληφθεί του συμβάντος, να ταυτοποιήσει τον τραμπούκο από τις κάμερες και να του ασκηθεί δίωξη.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στην Ελλάδα των μη εκλεγμένων, με τις νοθευμένες εκλογές, τη διαβρωμένη δικαιοσύνη, όποιος δε θα λεει αυτά που θέλουν θα έχει αυτή την αντιμετώπιση. Οι κυβερνώντες είναι μια ληστρική συμμορία, που θε έπρεπε αν υπήρχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δικαιοσύνη να έχει επιληφθεί καθώς ούτε δεδηλωμένη έχουν, και τα νομοσχέδια που προωθούν είναι για να καλύπτουν υπάρχουσες παρανομίες και παραλείψεις (διαχρονικά ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ…). Η δε αποδόμηση του δημόσιου τομέα σε βάρος του συμφέροντος του πολίτη αποτελεί από μόνη της παρανομία υψίστου είδους…Αλλά όλα για να τρώνε οι δικαστικοι, να διορίζουν τα παιδιά τους, και να μας βγάζουν τη γλώσσα νομίζοντας ότι είμαστε δευτέρας κατηγορίας πολίτες…οι αποτυχημένοι δικηγόροι που έγιναν δικαστές…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This