Ηράκλειο: Ανήλικη κατήγγειλε ότι τη βίασε ο πατριός της – Η μητέρα της τη χτύπησε όταν έμαθε την αλήθεια!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο αλλά και τη μητέρα της 13χρονης

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης που έλαβε χώρα στην Κρητή.

Ένα 13χρονο κορίτσι πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και κατήγγειλε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του πατριού της, ενώ αποκάλυψε στους αστυνομικούς και την… απίστευτη αντίδραση από τη μητέρα της όταν έμαθε την αλήθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, η ανήλικη κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων τα όσα έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι με θύτη τον 25χρονο πατριό της.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 25χρονος πατριός της με καταγωγή από τη Συρία, πήγε στο δωμάτιο της και ασέλγησε σε βάρος της. Αμέσως μετά την καταγγελία ο πατριός συνελήφθη για τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στη μητέρα της 13χρονης καθώς φέρεται να την χτύπησε και να την απείλησε όταν η μικρή της εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε από τον σύντροφό της!

Μετά το τραγικό περιστατικό το κορίτσι ζήτησε βοήθεια από φιλικό της πρόσωπο και μαζί πήγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για να καταγγείλει τον 25χρονο πατριό της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας δόθηκαν προσωρινά σε συγγενικά πρόσωπα, με εντολή του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This