Άφησαν ελεύθερο 18χρονο και «τα έσπασε» σε Αστυνομικό Τμήμα του Μεσολογγίου

Πήγε να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και τα έκανε «τα έκανε γυαλιά καρφιά»

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε Τμήμα Ασφαλείας στο Μεσολόγγι. Ένας 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από το Δικαστικό Μέγαρο με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και τα έκανε «τα έκανε γυαλιά καρφιά».

Την στιγμή που έφευγε από το ΑΤ χτύπησε με γροθιά το τζάμι σε ένα γραφείο και το έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Ο νεαρός επέστρεψε με χειροπέδες στα δικαστήρια του Μεσολογγίου. Πρώτα μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Του απαγγέλθηκαν νέες κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας. Ο 18χρονος φέθηκε και πάλι ελεύθερος.

Ο 18χρονος προκαλούσε τρόμο σε μια γυναίκα, καθώς πετούσε πέτρες και νεράντζια στο παράθυρο του σπιτιού της την ώρα που κοιμόταν, αναγκάζοντάς την να πετάγεται από το κρεβάτι.

Η γυναίκα τον αναγνώρισε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλαδή ένα κάθαρμα, τι πρέπει να κάνει γιά να τον χώσουν μέσα βαθιά στην μπουζού; Φόνο; Όλοι αποφυλακίζονται με “σύμφωνη γνώμη τού δικαστή καί τού εισαγγελέως”! Πρέπει να απολυθούν ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ οι της ‘δικαιοσύνης, ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙΙΙΙΙΙ καί να φέρουμε νόμους της Σιγκαπούρης καί Αμερικής, όπως καί μερικές εκατοντάδες δικαστές από τις 2 χώρες γιά να ‘εκπαιδεύσουν’ ολοκαίνουργιους δικούς μας. Να τούς μάθουν πως να δικάζουν, πως να αποφασίζουν, πως να είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΑΥΣΤΗΡΟΙ σε όλους καί όλες περιπτώσεις. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΒΙΌΣ, όταν ο ΑΒ έκανε παράπτωμα, έγκλημα, δολοφονία! Δεν παίζει. Στο δια ταύτα. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ! Το ΤΩΡΑ μας ενδιαφέρει. Να φάει το ανωτέρω λ@κ@π@ιδ@1-3 χρόνια στην μπουζού, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΚΑΊ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΙΣΗ 95% της ποινής, με δικαίωμα ΑΝ ήταν καλό παιδί να μήν εκτίσει το 5% της ποινής του. Η ‘δικαιοσύνη’ μας είναι γιά τα μπάζα!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This