Η αντίδραση Κασσελάκη μετά την πρόταση μομφής: «Φόρεσαν κουκούλα στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής»

«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ»

Must Read

Στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο μετά την υπερψήφιση της πρότασης μορφής σε βάρος του, όπου συνολικά ψήφισαν 286 μέλη, εκ των οποίων 163 υπέρ και 123 κατά.

«Είμαι λυτρωμένος διότι είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκα πρόεδρος. Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος», τόνισε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όσα πέρασα ένα χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα. Φτάσαμε στο σημείο, η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος και οι διάφορες φράξιες να επιστρατεύσουν που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της και φορώντας τους κουκούλα», συμπλήρωσε.

«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτω πάντα, στον κοσμο του ΣΥΡΙΖΑ», είπε κλείνοντας.




Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η εκδρομή σου στο χώρο της πολιτικής κ.Κασσελακη έλαβε τέλος. Δεν τραβάς και δεν πείθεις κανέναν, όπως απότομα παρουσιάστηκες στο πολιτικό σκηνικό σκηνικό ετσι απότομα ήρθε και το τέλος σου. Άσε τώρα τις κουκούλες και τα παραμύθια.

  2. Εντάξει! Έφερε εις πέρας την αποστολή του! Τον έσπρωξαν στην πολιτική πασαρέλα, λάνσαρε το “συνολάκι” του ομοφυλόφιλου, το φόρεσε επισήμως και με το “γάμο” του και τώρα ήρθε η ώρα να τον διώξουν! “Συγχαρητήρια”!
    Για να δούμε το επόμενο θέμα που θα περπατήσει! Μένουμε συντονισμένοι … δεν μπορούμε κι αλλιώς βέβαια!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This