Η ευρηματική κίνηση που ανέστησε την ψυχολογία του Κυριάκου

Must Read

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συνεργάτες του πρωθυπουργού που με τεράστιο αγώνα κατάφεραν να βρουν 30 άτομα διατεθειμένα να υψώσουν ελληνικές σημαίες και λάβαρα της Νέας Δημοκρατίας, αποθεώνοντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ώρα που έμπαινε στο Βελλίδειο.

Ήταν ένα τιτάνειο έργο, που όμως εντέλει πραγματοποιήθηκε και λειτούργησε ευεργετικά για τον καταρρακωμένο ψυχισμό του ηγέτη μας.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο του είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή αυτών που μετά από μεγάλη προσπάθεια, έκαναν τελικά τον Κυβερνήτη μας να πιστέψει πως είναι πραγματικά λαοφιλής και όχι μισητός, περίγελος και απεχθής. Αυτό παρότι κάποιοι γύρω του φέρονται ως πολιτικό κουφάρι, έτοιμη να τον κατασπαράξουν όταν αφήσει την τελευταία του πνοή…

Οι εικόνες μέσα στο Βελλίδειο βέβαια ήταν τελείως διαφορετικές. Ο πρωθυπουργός εισήλθε στην αίθουσα υπό την πλήρη αδιαφορία των παρευρισκομένων, οι οποίοι είχαν στήσει πηγαδάκια και δεν γύρισαν καν το κεφάλι όταν ο ευεργέτης τους πέρασε από δίπλα τους κατευθυνόμενος στο βήμα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι 30 σημαίες που ανέμισαν υπερήφανα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, έκαναν τον Κυριάκο να λησμονήσει τις αρχηγικές εμφανίσεις του Νίκου Δένδια και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο ένας έβαζε πληρωμένες αναρτήσεις στο facebook για να προβάλλεται, αρνούμενος να αποδεχτεί την γενναία πρόταση του Κυριάκου να τον κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο άλλος, έβγαζε φωτογραφίες με κατάδικους, υπόδικους και εσχάτως σκανδαλωδώς αθωωμένους, γκρεμίζοντας την εικόνα της «αριστείας» που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει ο Πρωθυπουργός μας με προσωπικές θυσίες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Έχει αμέτρητους υπαλλήλους-τρολ στο ίντερνετ που είναι στη διάθεση του όποτε χρειαστεί. Αλλά κι εκείνοι να αρνηθούν, πάει στα καφενεία, παίρνει όλους τους γέρους που (ούτως ή άλλως) τον ψήφισαν, τους κερνάει κι από κάνα δυο τσίπουρα και αμέσως τους έχει έτοιμους για να τον αποθεώσουν.

  2. Ψεύδεστε, ως συνήθως. Δεν είναι τριάντα οι χειροκροτητές. Τους μέτρησα ενα προς ενα : Είναι σίγουρα 31 , ίσως και 32 !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This