Μικρή βελτίωση παρουσιάζει ο 69χρονος κτηνοτρόφος – Προσπάθεια για «σασμό» είχε γίνει τον Ιούλιο μετά την επίθεση στον γιο του

Τι αναζητά η ΕΛΑΣ - Αφαιρέθηκε η επικίνδυνη σφαίρα από την σπονδυλική στήλη του θύματος

Must Read

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στο Ρέθυμνο για να εντοπίσουν τους δράστες της άγριας επίθεσης στον 69χρονο κτηνοτρόφο. Την ίδια στιγμή ο άτυχος άντρας συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του ΠΑΓΝΗ παρουσιάζονται ελάχιστη βελτίωση καθώς δέχτηκε δεκάδες πυροβολισμούς ενώ ο ένας από τους δράστες έφτασε στο σημείο να του κόψει τη γλώσσα!

Τις τελευταίες μέρες ο 69χρονος υπεβλήθη σε χειρουργείο για να σταματήσει η αιμορραγία στην μηριαία αρτηρία ενώ αφαιρέθηκε και η σφαίρα από την σπονδυλική στήλη. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες χρησιμοποίησαν 38άρι περίστροφό.




Τις τελευταίες ώρες τα στελέχη της ΕΛΑΣ πραγματοποιούν εντατικές έρευνες προκειμένου να βρουν τον άντρα που έκανε το βασανιστήριο στον κτηνοτρόφο κόβοντας του τη γλώσσα! Σύμφωνα με το Mega, στο βίντεο από τον τόπο του μαρτυρίου φαίνεται πως ένας εύσωμος άνδρας, με κάλτσα στο κεφάλι πυροβολεί και κόβει με ψαλίδι τη γλώσσα του 69χρονου.

Την ίδια στιγμή ερευνάται και η επίθεση με καυστικό υγρό στον 26χρονο γιο του κτηνοτρόφου τον περασμένο Ιούλιο. Το συμβάν είχε οργανωθεί από ένα 40χρονο ο οποίος προσέλαβε δύο άτομα για να προχωρήσουν στην εκτέλεση. Ωστόσο έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας. Ο κτηνοτρόφος φαίνεται πως είχε κτηματικές διαφορές με μια ακόμα οικογένεια.




Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας υπήρξε τότε μία προσπάθεια ώστε να τα βρουν οι δύο οικογένειες με την βοήθεια του «σασμού», ώστε να μην οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι στην φυλακή.  Συγκεκριμένα υπήρξε διαμεσολάβηση ώστε να μην καταθέσει μήνυση ο 69χρονος για την επίθεση στον γιο του κάτι το οποίο δεν έγινε και ο 40χρονος ηθικός αυτουργός κατέληξε στην φυλακή.

Δείτε επίσης:

Επιδείνωση παρουσίασε ο 69χρονος κτηνοτρόφος – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε σπίτια υπόπτων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This