Παλαιό Φάληρο: Χτύπησε τη σύζυγό του και πήγε να την πνίξει με μαξιλάρι

Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Must Read

Ένα ακόμα ενδοοικογενειακό επεισόδιο έγινε στο Παλαιό Φάληρο, αυτή τη φορά με θύμα 89χρονη, η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της αποπειράθηκε να την πνίξει. Πιο συγκεκριμένα, ένας 87χρονος Βρετανός συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς επιχείρησε να πνίξει με το μαξιλάρι την 89χρονη σύζυγό του, επίσης υπήκοο Βρετανίας, στο σπίτι τους, επί της οδού Πλούτωνος.




 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, ενώ ο 87χρονος είναι πλέον αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη, όπου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που τον ώθησαν στην απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν πως τα πρώτα λόγια του Άγγλου, στους αστυνομικούς ήταν: «Ό,τι έκανα, το έκανα γιατί μου το ζήτησε η σύζυγος μου!».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This