Γαλλία: Αποχώρησε από το δικαστήριο λόγω ασθένειας ο Dominique Pelicot

Αναβλήθηκε για αύριο η κατάθεση του Ντομινίκ Πελικό

Must Read

Η δεύτερη εβδομάδα της δίκης για τους βιασμούς που υπέστη η Gisèle Pélicot επιφύλασσε μια σημαντική εξέλιξη. Ο κατηγορούμενος Ντομινίκ Πελικό εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να ζητήσει να μην καταθέσει σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ο λόγος είναι πως η δικηγόρος του κατηγορούμενου ενημέρωσε το δικαστήριο ότι ο πελάτης της ήταν άρρωστος κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του δικαστηρίου χορήγησε την σχετική άδεια, έτσι ώστε ο Dominique Pelicot να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για την ουρολοίμωξη που τον ταλαιπωρεί και να παρουσιαστεί στο δικαστήριο αύριο.

Στις 9 το πρωί, η Gisèle Pélicot, συνοδευόμενη από τα τρία παιδιά της, κατέφτασε στο δικαστήριο.

Αρκετά μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των δύο γιων του βασικού κατηγορουμένου, θα μιλήσουν μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Τέσσερις εμπειρογνώμονες θα συνθέσουν το ψυχολογικό και ψυχιατρικό προφίλ του 71χρονου για να ανοίξει η δεύτερη εβδομάδα της τετράμηνης δίκης ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Vaucluse.

Παράλληλα, αν και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη δεν αποκαλύπτει κάποια ψυχική ασθένεια, ο Dominique Pelicot πάσχει από μια σειρά σεξουαλικών διεγέρσεων όπως ηδονοβλεψία, φετιχισμό, κυριαρχία, σεξουαλικό σαδισμό και ως εκ τούτου, θεωρείται ως ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This