Τρομακτική προειδοποίηση Κένεντι για τα παιδιά και τα κινητά τηλέφωνα

Must Read

Ο εμβληματικός αμερικανός πολιτικός της γνωστής οικογένειας που πλέον έχει συστρατευτεί με τον Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη σχετικά με τους κινδύνους χρήσης κινητών τηλεφώνων από μικρά παιδιά.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είπε συγκεκριμένα:

«Αν έχεις παιδί, μην το αφήσεις ποτέ να βάλει το κινητό του κοντά στο κεφάλι του, μην το αφήσεις να το κουβαλάει σε μια από τις μπροστινές του τσέπες. Αν είναι κορίτσι, μην το αφήσεις κουβαλήστε το κινητό στην τσέπη του στήθους του, μην την αφήσετε να το μεταφέρει πουθενά κοντά στις ωοθήκες του, όσο πιο μακριά είναι το κινητό σας όταν μιλάτε, τόσο καλύτερα για εσάς.

Οι πραγματικά ακραίοι κίνδυνοι από την ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου είναι υπαρκτοί και οι άνθρωποι δεν προσέχουν, πολλά από τα παιδιά μας κοιμούνται με ένα κινητό ακριβώς δίπλα στο κεφάλι τους. Μην τα αφήνετε να το κάνουν αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This