Μοναχή Υπομονή η Helen Mazlou

TikToker με 471.000 fans άφησε τα εγκόσμια!

Must Read

Την καριέρα της στα… εγκόσμια και στο TikTok εγκατέλειψε μια 23χρονη, η οποία έγινε διάσημη για τους προκλητικούς χορούς της, τα πειράματα φαγητού αλλά και τραγουδώντας σε καραόκε γνωστές επιτυχίες, όπως το «Ολα καλά» του Σάκη Ρουβά.

Πρόκειται για την Helen Mazlou, η οποία πριν από λίγους μήνες γύρισε την πλάτη στα social media και πλέον… μονάζει με το όνομα Υπομονή.

Η 23χρονη μοναχή είχε αρχίσει την ενασχόλησή της στο TikTok στα 15 της, το καλοκαίρι του 2016, συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα χρόνια περισσότερους από 471.000 θαυμαστές και 14,7 εκατομμύρια likes στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης.

Μετά τη χειροτονία της, πριν από λίγες ημέρες, απέσυρε τα βίντεό της και απλά κάνει repost άλλων, με τελευταία ανάρτησή της να αφορά τον «Μυστικό δείπνο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, σχολιάζοντας: «Μην τους κάνεις τη χάρη να γίνεις σαν αυτούς».

Πλέον αναρτά βίντεο με ιερείς και μοναχούς, αν και διατήρησε βίντεο του αστυνομικού Βαγγέλη Μπαταρλή και άλλων Ελλήνων γνωστών TikTokers.

Η όμορφη Ελένη έχει περισσότερους από 30 χιλιάδες followers στον λογαριασμό της στο Instagram και 22,6 χιλιάδες στο κανάλι της στο YouTube.

Μετά τη χειροτονία της διέγραψε τις αναρτήσεις της στο Instagram, αφήνοντας μόνο μία, στην οποία είναι ντυμένη με ράσα πριν από τρεις ημέρες, γράφοντας «Μοναχή Υπομονή πλέον» και ακόμα δύο αναρτήσεις με τη φωτογραφία του Αγίου Βασιλείου στις 3 Ιουλίου και του Αγίου Σεραφείμ στις 26 Ιουνίου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «όπως οι ληστές κρύβονται στα σκιερά μέρη για να ληστέψουν περαστικούς, έτσι και ο διάβολος κρύβεται στις απολαύσεις για να κυριεύσει την ψυχή μας».

Μετά την εγκατάλειψη των εγκοσμίων διέγραψε τα vlog και τα βίντεό της στο YouTube.

Ομως, η μοναχή Υπομονή φαίνεται ότι «ξέχασε» να κλείσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει κούπα με το λογότυπο Mazlou Team στην τιμή των 11,90 ευρώ και καπέλο Mazlou Team στην τιμή των 12,90 ευρώ.

Παράλληλα έχει ενεργά links στον λογαριασμό της στο TikTok με το σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους, για συνδρομή 3,49 ευρώ τον μήνα στην κοινότητά της αλλά και αγορά… συμβουλών της αντί 2,36 ευρώ, αν και η ίδια είναι πλέον μοναχή και προφανώς δεν μπορεί να συμβουλεύει με το… αζημίωτο.

Είναι άγνωστο πότε ήρθε η «θεία επιφοίτηση» στην Helen Mazlou, καθώς μέχρι πριν από έναν χρόνο περιόδευε με τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη από τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη έως τα Ιωάννινα, διαφημίζοντας προϊόντα τεχνολογίας σε καταστήματα γνωστής εταιρίας.

Βέβαια, όταν προφητικά ο γνωστός παρουσιαστής της πρότεινε να πάρει το καράβι για την Τήνο για να προσκυνήσει στην Παναγία, η TikToker απλά γέλασε, καθώς δεν είχε ακόμα στο μυαλό της ότι θα γίνει μοναχή…

Πάντως, αν και η ίδια εγκατέλειψε πλέον τα εγκόσμια, υπάρχουν φίλοι και ακόλουθοί της οι οποίοι έχουν φτιάξει ψεύτικους λογαριασμούς στα social media και Fun Pages, όπου αναρτούν φωτογραφίες της, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό και τη λατρεία τους για την όμορφη κοπέλα, προτού αυτή αφιερωθεί στον Θεό.

Πηγή: Espresso

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This