Γιάννης Αντετοκούνμπο

Must Read

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον θαύμαζα για πολλά πράγματα, εκτός του μπάσκετ. Τα τελευταία γεγονότα, όμως, με κλόνισαν λίγο. Αλλά τι έκανε ο Γιάννης; Παντρεύτηκε. Ε, και; Ο πρώτος ήταν ή ο τελευταίος; Δεν ξέρω αν θα είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος, είναι όμως εξόχως προκλητικός.

Πρώτο ατόπημα: Παντρεύτηκε με γυναίκα. Την εκλεκτή της καρδιάς του Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Δεύτερο φάουλ: Παντρεύτηκε με ορθόδοξο θρησκευτικό γάμο, αφού αυτός είναι ορθόδοξος χριστιανός και στη συνέχεια και με καθολικό, αφού η Μαράια είναι καθολική. Ακου, φίλε μου, την σήμερον ημέρα θρησκευτικός γάμος!

Αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά και θα πρέπει να τα προσέχει ο δημοφιλέστατος «Γιάννης», διότι χαλάνε το ίματζ του και μας τελείωσε και ο κ. Γκρίνμπερκ (αυτός που έστελνε τους Ντάλτον να περιπλανώνται στον Θεσσαλικό Κάμπο και να συναντάνε «τυχαίως» τον κ. Μητσοτάκη), που θα μας έλεγε δύο… κουβεντούλες. Υπήρξαν και μερικοί -αλίμονο, που δεν θα υπήρχαν- που γκρίνιαξαν, γιατί ο γάμος έγινε με τέτοια χλιδή.

Ε, από τώρα γίνομαι φανατικός αντετονκουμπικός, αφού ο Γιάννης ούτε πολιτικός είναι, ώστε να έχει βάλει… το δάχτυλο στο μέλι, ούτε έχει δηλώσει αριστερός και προστάτης του λαού. Ο,τι κατόρθωσε έως τώρα το πέτυχε στην κυριολεξία με τα χέρια του και μπράβο του! Θερμές ευχές στα παιδιά να ζήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This