Φοβούνται τον «Αυγολέμονο»…

Must Read

Εννοείται ότι ο Κυριάκος είναι ένας ατρόμητος ηγέτης, ένας αετός της πολιτικής, ο οποίος δεν φοβάται τίποτα και κανέναν.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το στενό επιτελείο του.

Οι πραίτορες του Καίσαρα μας λοιπόν, έχουν ταυτοποιήσει τον «κύριο εχθρό», στον οποίον μάλιστα έχουν προσδώσει την κωδική ονομασία «Αυγολέμονος».

Ο «Αυγολέμονος» είναι το μοναδικό εμπόδιο στο δρόμο του Κυριακού για την μακαριότητα. Ένας δρόμος προσεκτικά σχεδιασμένος όπου στο τέλος του στέκεται ο «θρόνος» του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου! Σύμφωνα μάλιστα με όσα μαθαίνω από το Μαξίμου, η συμφωνία για την κατάληψη της συγκεκριμένης θέσης έχει ήδη κλείσει με εγγυήτρια την Ούρσουλα, καθώς το 2026 ολοκληρώνεται η θητεία του σοσιαλιστή Αντόνιο Κόστα. Είναι μάλιστα τόσο δεμένη η συμφωνία, που την γνωρίζει ακόμα και ο Πορτογάλος ο οποίος δέχτηκε να κάνει μισή θητεία προκειμένου να κρατήσει ζεστή τη θέση για τον Κυριάκο μας.

Το σχέδιο Κυριάκου όμως για να ολοκληρωθεί, έχει άλλη μια σημαντική πτυχή: Το δαχτυλίδι πρέπει να δοθεί στον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος ανεμπόδιστα θα αναλάβει να «μπαζώσει» τα τεκταινόμενα της προηγούμενης επταετίας. Είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει και το έχει αποδείξει.

Εάν όμως η συγκεκριμένη αλληλουχία διαρραγεί και παρεμβληθεί ο «Αυγολέμονος», οι συνεργοί του πεφωτισμένου ηγέτη μας, φοβούνται ότι θα τα κάνει όλα «ρόιδο» καθώς σε αντίθεση με τον «αυτόφωρο» Χατζηδάκη, ο ίδιος δεν εχει κανένα λόγο να καλύψει τα πεπραγμένα της καλύτερης κυβέρνησης της υφηλίου…

Αυτός είναι και ο λόγος που το στενό πρωθυπουργικό επιτελείο εξυφαίνει σχέδια, προκειμένου να βγάλει εκτός τον «Αυγολέμονο» από τη διαδικασία διαδοχής.

Και πρόεδρο των ΗΠΑ αν μπορούσαν να τον κάνουν, θα τον έκαναν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άρα το χάνουμε το παλληκάρι το ψηλό με το αετίσιο βλέμμα; Όχι τίποτα άλλο αλλά μην μας ζητήσει και αποζημίωση για όσα μας έχει “προσφέρει”

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This