«Παρέσυραν τον Κασσελάκη σε λάθος κινήσεις» σχολίασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα τελευταία γεγονότα δεν υφίσταται, έχει διασπαστεί»

Must Read

Το χάος που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά και την πρόταση μομφής που πέρασε από την Κεντρική Επιτροπή.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ο Στέφανος Κασσελάκης «ζυγίζει» όλες τις επιλογές του και τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Όπως τόνισε: «Είναι αυτονόητο ότι θα είναι υποψήφιος για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να μετρήσει αν μπορεί το κόμμα να αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα τελευταία γεγονότα δεν υφίσταται, έχει διασπαστεί.

Το τελευταίο διάστημα ο Κασσελάκης αντιλαμβανόταν ότι ήταν σε διαρκή αμφισβήτηση. Αυτό τον έκανε να αλλάξει όλα και είδε αντιστάσεις. Ήθελε να τις πολεμήσει, ίσως να τις έκανε με τον μη κατάλληλο τρόπο.

Ο Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε μέσα σε 11 μήνες δύο διασπάσεις και σήμερα μιλάμε για την τρίτη, η οποία είναι de facto ψυχολογική διάσπαση».

Όπως τόνισε ορισμένα άτομα παρέσυραν τον Κασσελάκη σε λάθος κινήσεις.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This