Σουφλέρης στη “Δίκη” για ελληνοποίηση Ρομάνο: «Ήταν κόλπο για να μην πάρει ο Παναθηναϊκός τροφεία»

Όσα ειπε για την σκανδαλώδη μετακίνηση

Must Read

Ο Βαγγέλης Σουφλέρης, τζένεραλ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, μίλησε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» για την ελληνοποίηση του Ρομάνο μέσα σε 14 ημέρες και την μετακίνησή του στην Ίντερ, μετά από αίτημα στο Πρωθυπουργικό γραφείο, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να χάσει δωρεάν ένα περιουσιακό του στοιχείο.

Αναλυτικά είπε: «Κάθε παίκτης έχει την άδεια να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεν είναι αποδεκτό, όμως, να παρεισφρύουν στην ΠΑΕ άτομα και με διάφορα τερτίπια να παίρνουν τα μυαλά των παικτών.

Στην προκειμένη περίπτωση ο ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή, κατάφερε με την βοήθεια κάποιων να πάρει ελληνικό διαβατήριο μέσα σε 14 ημέρες και με αυτή τη βοήθεια εκτός νόμου, τον πήραν από τον Παναθηναϊκό σε άλλη ομάδα.

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από το να δημοσιοποιήσουμε το ζήτημα και να βρούμε τον άνθρωπο που έκανε το αίτημα στο γραφείο του Πρωθυπουργού, για να κλείσουμε αυτή την «τρύπα». Ήταν προσχεδιασμένο κόλπο, τον πήγαν στην Ίντερ Β’.

Είναι στη Δ’ κατηγορία αξιολόγησης, πιο κάτω από τις ομάδες της Super League 1, γιατί κάνοντας εκεί επαγγελματικό συμβόλαιο δεν θα έπαιρνε ο Παναθηναϊκός τροφεία. Έτσι, πήραν έναν παίκτη μεγάλης αξίας, σχεδόν δωρεάν.

Αυτό που θα κάνουμε για το μέλλον είναι να διασφαλίσουμε όλες τις περιπτώσεις και οι παίκτες μας να έχουν το όραμα να είναι μέλη της ομάδας και όχι υποχείρια των μάνατζερ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This