Τζέιμς Ερλ Τζόουνς: Σίγησε η φωνή του «Βασιλιά των Λιονταριών» και του «Star Wars»

Στα 93 του

Must Read

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, που είχε «χαρίσει» την φωνή του σε σπουδαίες ταινίες, όπως «Ο βασιλιάς των Λιονταριών» και το «Star Wars»!

Θρήνος στον χώρο του κινηματογράφου για τον σπουδαίο καλλιτέχνη, ο οποίος απεβίωσε. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, άφησε την τελευταία του πνοή στην κομητεία Dutchess της Νέας Υόρκης, πλήρης ημερών. Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος είχε χαρίσει τη φωνή του στις ταινίες Star Wars, στον χαρακτήρα του Darth Vader, ενώ μεταξύ άλλων, φωνητικά υποδύθηκε και τον ρόλο του Μουφάσα στον «Βασιλιά των Λιονταριών».

To 1968 τού απονεμήθηκε το βραβείο Tony, για τον ρόλο του στη Μεγάλη Λευκή Ελπίδα, που μεταφέρθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1970. Έπαιξε σε περισσότερες από 200 ταινίες, ενώ δάνεισε την φωνή του και στην καμπάνια «This is CNN» για το καλωδιακό ειδησεογραφικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This