Αυξάνει τους ελέγχους στα σύνορά της η Γερμανία – Αυστηρά μέτρα απέναντι στην παράνομη μετανάστευση και την ισλαμική τρομοκρατία από το Βερολίνο

Ακόμα και οι Γερμανοί ξυπνήσανε - Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να κοιμάται

Must Read

Η κυβέρνηση της Γερμανίας ανακοίνωσε σχέδια για την επιβολή αυστηρότερων ελέγχων σε όλα τα χερσαία σύνορα της χώρας, σε μια προσπάθεια, όπως είπε, να αντιμετωπιστεί η παράνομη μετανάστευση και να προστατευτεί η κοινωνία από απειλές όπως ο ισλαμικός εξτρεμισμός.

Οι έλεγχοι σε μια ευρεία ζώνη ελεύθερης κυκλοφορίας, την ευρωπαϊκή ζώνη Σένγκεν, θα ξεκινήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν αρχικά έξι μήνες, δήλωσε τη Δευτέρα η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ. Η κυβέρνηση έχει επίσης σχεδιάσει ένα σύστημα που επιτρέπει στις αρχές να απορρίπτουν περισσότερους μετανάστες απευθείας στα γερμανικά σύνορα, δήλωσε ο Φέιζερ.

Η κυβέρνηση του καγκελάριου Όλαφ Σολτς επιδιώκει να επανακτήσει το έδαφος που έχει χάσει από την αντιπολιτευόμενη λαϊκή δεξιά και τους συντηρητικούς, οι οποίοι είδαν την υποστήριξή τους να αυξάνεται καθώς δίνουν απαντήσεις στις ανησυχίες των ψηφοφόρων για τις ανεπαρκείς δημόσιες υπηρεσίες, την ενσωμάτωση των μεταναστών και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη δημόσια ασφάλεια.

«Ενισχύουμε την εσωτερική ασφάλεια και συνεχίζουμε τη σκληρή μας γραμμή κατά της παράτυπης μετανάστευσης», δήλωσε ο Φέιζερ, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει ενημερώσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις γειτονικές χώρες για τους προβλεπόμενους ελέγχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This