Θύμα αστυνομικής βίας διάσημος παίκτης του NFL – «Αν δεν ήμουν ο Τάιρικ Χιλ, ένας Θεός ξέρει τι θα είχε γίνει»

Χιλ επέμεινε ότι ήταν συνεργάσιμος με την αστυνομία

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο με την σύλληψη του σταρ των Miami Dolphins, Τάιρικ Χιλ, την ώρα που πήγαινε στο γήπεδο Hard Rock για τον αγώνα του NFL με τους Jacksonville Jaguars.




 

Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι αστυνομικοί κάνουν σήμα στον παίκτη να σταματήσει καθώς είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Προσεγγίζουν το πολυτελές όχημα και ζητούν από τον Τάιρικ Χιλ να κατεβάσει το παράθυρό του. «Μην μου χτυπάς έτσι το τζάμι» ακούγεται να λέει ο διάσημος παίκτης και ανεβάζει ξανά το παράθυρο.

 

Ο αστυνομικός εξοργίζεται. Τον ρωτάει γιατί δεν φοράει ζώνη. Ο Χιλ δεν απαντά και επαναλαμβάνει «Μην μου χτυπάς έτσι το τζάμι». Ζητάει να του κόψουν την κλήση για να μην αργήσει. «Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις». Ο αστυνομικός ανοίγει την πόρτα, τον τραβάει έξω και τον ρίχνει στο έδαφος. «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, το κάνεις. Καταλαβαίνεις; Καταλαβαίνεις; Όχι αυτό που θέλεις, αλλά αυτό που σου λέμε. Είσαι λίγο μπερδεμένος» του λέει ο αστυνομικός.

Ενώ ο Χιλ έχει χειροπέδες ο αστυνομικός που χτύπησε αρχικά το παράθυρο, πληροφορείται από συνάδελφό του ότι είναι «ο παίκτης-σταρ των Dolphins». Μετά από συζήτηση ο Χιλ παίρνει την κλήση του και αποχωρεί.

 

Ο διάσημος παίκτης των Dolphins μίλησε για όσα έγιναν. «Αν δεν ήμουν ο Τάιρικ Χιλ, ένας Θεός ξέρει τι θα είχε γίνει, πιθανότατα θα με είχαν πυροβολήσει, στη χειρότερη περίπτωση, ή θα με είχαν κλείσει μέσα» είπε. «Θα με είχαν βάλει πίσω από τα κάγκελα, ξέρετε, για μια απλή κλήση για υπερβολική ταχύτητα. Και είναι τρελό που οι αστυνομικοί θα το πήγαιναν σε αυτό το επίπεδο» ανέφερε.

Ο Χιλ επέμεινε ότι ήταν συνεργάσιμος με την αστυνομία, κατέβασε το παράθυρό του και έδωσε την ταυτότητά του. Είπε ότι δεν βιαζόταν γιατί βρισκόταν κοντά στο Hard Rock Stadium και δεν είχε λόγο να τρέχει. «Απλά πήγε από το 0 στο 60, φίλε, από τη στιγμή που αυτοί οι τύποι σταμάτησαν πίσω μου, χτύπησαν το παράθυρό μου, πήγε από το 0 στο 60 αμέσως», δήλωσε.

Το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό και τουλάχιστον ένας αστυνομικός έχει απομακρυνθεί από το Σώμα. Εκπρόσωπος του συνδικάτου της αστυνομίας δήλωσε ότι ο Χιλ έφταιγε που δεν ήταν «αμέσως» συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This