Γκραμπόφσκι vs Ακρίτα. Ραντεβού στα δικαστήρια, αλλά χωρίς τον Μητσοτάκη

Must Read

Ήρθη η ασυλία της Έλενας Ακρίτα μετά την παραίτησή της από το βουλευτικό προνόμιο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, καθώς η Ολομέλεια ήρε την ασυλία της μετά και από δικό της αίτημα (υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν και οι 264 βουλευτές που συμμετείχαν στην ψηφοφορία).

Με στίχους από την Αντιγόνη του Σοφοκλή σχολίασε η Ελ. Ακρίτα την μήνυση που της έκανε η Μ. Γκραμπόφσκι. «Το θράσος γεννάει τυράννους», ανέφερε και πρόσθεσε: «η Μ. Γκραμπόφσκι θα πρέπει κάποτε να αποφασίσει η ίδια αν είναι ιδιώτης ή αν είναι πολιτικό πρόσωπο. Εάν είναι ιδιώτης, τότε την ανακοίνωση ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον μου έπρεπε και όφειλε να την κάνει το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η ανακοίνωση εκδόθηκε από το Πρωθυπουργικό Γραφείο, για λογαριασμό μίας ιδιώτη. Πώς γίνεται αυτό;».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει αγωγή κατά του Γραφείου του Πρωθυπουργού προκειμένου να εξηγήσει γιατί εξέδωσε ανακοίνωση ότι μη πολιτικό πρόσωπο (σ.σ. η Μ. Γκραμπόφσκι) θα κάνει μήνυση και «απάντησε για λογαριασμό μιας ιδιώτη, της κυρίας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Ας ξανασυστηθούν λοιπόν λίγο με τους όρους, ας τα βρούνε και θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Η Ελ. Ακρίτα υπενθύμισε ότι ο Κ. Μητσοτάκης τελικά δεν θα είναι μάρτυρας κατηγορίας όπως είχε δεσμευθεί. «Μου έκανε, ομολογώ αλγεινή, εντύπωση το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει ότι θα έρθει αυτοπροσώπως να καταθέσει εναντίον μου ως μάρτυρας κατηγορίας. Όταν ωστόσο έλαβα στα χέρια μου το δικόγραφο ενημερώθηκα ότι δεν θα έρθει εν τέλει ο ίδιος, αλλά θα στείλει τον κ. Μ. Βορίδη. Διερωτώμαι γιατί φοβάται μια πολιτισμένη αντιπαράθεση μέσα σε μια δικαστική αίθουσα;», είπε.

Βελόπουλος: Πότε θα δηλώσει ο Μητσοτάκης τα ακίνητα στα Ζαγοροχώρια;

Το θέμα σχολίασε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. «Εμείς συμφωνούμε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν είναι πολιτικό πρόσωπο. Επομένως γιατί ο Μ. Βορίδης πηγαίνει να καταθέσει ως μάρτυρας; Γιατί τέτοια πρεμούρα; Γιατί ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει για το θέμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ;», αναρωτήθηκε και συνέχισε: «και επειδή μιλάμε για ακίνητα, εκείνο το «πόθεν έσχες» θα το καταθέσει ο πρωθυπουργός; Θα τα δηλώσει τα ακίνητα στα Ζαγοροχώρια; Αυτό θέλουμε να μας πείτε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This