«Αιμορραγεί» ακατάσχετα ο ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Βέττας

«Ορφανό» το μιντιακό team της Κουμουνδούρου μετά τις παραιτήσεις της εκπρόσωπου Τύπου (Κεχαγιά) και του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου (Βέττας)

Must Read

Μετά την παραίτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά, έθεσε εαυτόν εκτός μιντιακού team και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Βέττας.

Ο κ.Βέττας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την παραίτησή του, ευχαριστώντας τον Στέφανο Κασσελάκη για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη.

  • Αναλυτικά:

«Πριν λίγα λεπτά απέστειλα στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγγου την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου, υπεύθυνου για τα περιφερειακά ΜΜΕ. Ευχαριστώ πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την μεγάλη τιμή και βέβαια τον Στέφανο Κασσελάκη για την συνεργασία αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε».

Οι δύο παραιτήσεις στο τμήμα των media του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται ως συνέχεια ενός… τσουνάμι το οποίο παρασέρνει την Κουμουνδούρου στο πέρασμά του.

Την Δευτέρα παραιτήθηκε από διευθυντής του γραφείου του Προέδρου ο Μανώλης Καπνισάκης και οι επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Προέδρου Μπάμπης Παπαδάκης, αλλά και η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ευγενία Κουντούρη.

Μετά το επεισοδιακό Σαββατοκύριακο της Κεντρικής Επιτροπής, συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Σε 15 ημέρες συγκαλείται ξανά η Κεντρική Επιτροπή, με αντικείμενο τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου, όπου θα ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι Πρόεδροι και θα κατατεθούν οι προγραμματικές θέσεις τους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Έχει και ένα καλό αυτή η ιστορία. Μάθαμε ονόματα που δεν έχουμε ξανακούσει και θυμηθήκαμε ονόματα που έχουμε ξανακούσει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This