Συνελήφθη ο Σύρος που απειλούσε να πέσει στο κενό στην Αχαρνών σε κατάσταση αμόκ

Ο 30χρονος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί

Must Read

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ο Σύρος που απειλούσε να πέσει στο κενό από πολυκατοικία στην Αχαρνών. Δυνάμεις των ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου και του έβαλαν χειροπέδες τερματίζοντας το θρίλερ που είχε ξεκινήσει από το πρωί.




Ο 30χρονος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές με παρόμοια περιστατικά.

Αποκλεισμένη ήταν η οδός Αχαρνών στο ύψος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς o 28χρονος σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου πολυκατοικίας, απειλούσε ότι θα ανατιναχθεί με φιάλη υγραερίου. Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο X, κάνει το γνωστό σύμβολο των τζιχαντιστών με το υψωμένο δάχτυλο.

Προτού ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του, φώναζε στα αραβικά «Ο Θεός είναι μεγάλος» – «Αλάχου Άκμπαρ».




 

Ο 28χρονος κρατούσε μαχαίρια στα χέρια, έναν αναπτήρα αλλά και χαρτιά. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία πως απειλούσε πως θα ανατιναζόταν με φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα φώναζε πως έχει πρόβλημα με τα χαρτιά του, αφού δεν του δόθηκε άσυλο. 




Στο σημείο ήταν η αστυνομία με διαπραγματευτές, η Πυροσβεστική και τα ΕΚΑΜ. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αχαρνών, από το ύψος της Μάρνης μέχρι την οδό Στουρνάρη.

 

Ο 28χρονος είχε απειλήσει πως θα έβαζε τέλος στη ζωή του πριν μία εβδομάδα, στις 3 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ζητηθεί ο εγκλεισμός του στο ψυχιατρείο αλλά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο είναι έξω και σήμερα (10/09) προχώρησε εκ νέου σε παρόμοια ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα: Άνδρας από τη Συρία σε κατάσταση αμόκ, απειλεί να αυτοκτονήσει με μπουκάλα υγραερίου στην Αχαρνών – «Θα σας ανατινάξω όλους, θα σας πάρω μαζί μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο συγκεκριμενος δε πρεπει να δικαστει και με τον αντιρατσιστικο νομο; Η μηπως δεν ισχυει για τους ισλαμοφασιστες αλλα μονο για τους ιθαγενεις ραγιαδες;

  2. Σιγά μην έπεφτε, γνωστό και παλιό, καλό κόλπο

    Τώρα θα τον ταΐζουμε, θα του δώσουν άσυλο & ότι θέλει το παιντι που ήρθε από την περιοχή τοτε που σφαζανε τους κακούς “Χριστιανούς της Συρίας”.

    Σκέψου μόνο τι έχει κάνει για να μην θέλει να γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε….

  3. Αυτά τα Ισλαμικά σκουπίδια έφεραν στην Ελλάδα οι προδότες Έλληνες πολιτικοί και μάλιστα με το αζημίωτο. Πο@στη, αλήτη μουσουλμάνε, που θα μας εκβιάζεις με το κοράνι γ@μημένε. Μακάρι να σας κάνει κιμά όλους ο Μπέντζαμιν εκεί κάτω. Γ@μώ το Ισλάμ.

    • Δυστυχώς έχουν ήδη άσυλο, σπίτια με όλες τις ανέσεις μέσα, επιδόματα σε μετρητά, δωρεάν ρεύμα, τηλέφωνο, ιντερνετ, ρουχισμό, τρόφιμα ενώ πολλοί Έλληνες πολίτες στερούνται τα απαραίτητα. Όσοι δε έχουν παιδιά και δήλωσαν ως δικά τους και άλλων που έφεραν από τις χώρες τους έχουν θησαυρίσει διότι συγκεντρώνουν κάποιες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως από τις επιδοτήσεις. Πρέπει οι παραβάτες λαθρο να συλλαμβάνονται και με ταχύτατες διαδικασίες να απελαύνονται, διότι και στις σπάνιες φορές που μπαίνουν φυλακή τα έξοδα διαβίωσής τους στην φυλακή πάλι οι Έλληνες βαριά φορολογούμενοι τα πληρώνουν (οι περισσότεροι βέβαια μένουν ατιμώρητοι και επαναλαμβάνουν τα εγκλήματά τους).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This