Πολάκης: Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα – «Πρώτο καθήκον μας να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

«Φυσικά και μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης...»

Must Read

«Προφανώς και θα είμαι υποψήφιος» για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως οι εσωκομματικές εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό.

«Θεωρώ ότι το τραύμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επουλωθεί και να κλείσει γρήγορα με την έκφραση της γνώμης των μελών του και όλου του κόσμου που πιστεύω ότι θα συμμετέχει στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου. Θεωρώ ότι το πρώτο καθήκον είναι να οργανώσουμε την πάλη για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», σημείωσε αρχικά ο βουλευτής Χανίων και πρόσθεσε: «Μόνο αυτό που έγινε σήμερα να δείτε δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Είναι δυνατόν να αφήνει τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα σε συμφωνία με κάποια ξένη εταιρεία για να παράξει τα πυρομαχικά των πυροβόλων των 155 χιλ. με κόστος περίπου 4.000 το κάθε βλήμα, τα 3.900 ευρώ στην ξένη εταιρεία και τα 100 ευρώ σε κάθε βλήμα για τη γέμιση. Πουλάει και ντιλάρει. Κι αυτό το πράγμα, η κατάστασή μας επιτρέπει να γίνεται. Ε, πρέπει να επουλωθεί η κατάσταση, να εκλέξουμε ηγεσία που να οργανώσει αυτή την πάλη. Διότι αξίζουμε καλύτερα σε αυτή τη χώρα. Όχι μόνο εμείς, τα παιδιά μας».

Ερωτηθείς για το εάν μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι εκ νέου υποψήφιος, απάντησε: «Φυσικά και μπορεί να είναι. Γιατί να μην είναι; Αυτές οι ακρότητες που ακούγονται και οι οποίες κατά μεγάλο βαθμό είναι υποβολιμιαίες, δεν είναι η πραγματική κατάσταση. Φυσικά και μπορεί να είναι αν το θελήσει. Αλλά εδώ κυκλοφορούν και σενάρια ότι περιμένει δημοσκόπηση για να φτιάξει άλλο κόμμα. Ελπίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά, εξάλλου, στον χρονικό ορίζοντα των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, υπογράμμισε: «Το αργότερο που πρέπει να γίνουν οι εκλογές είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Δεν έχουμε περιθώριο να πάμε παραπέρα. Το παραπέρα σημαίνει κατάσταση παραλυτική».

  • Δείτε τις δηλώσεις Πολάκη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This